Nóci: "Nem élem meg katasztrófaként az ítéletet"

börtön felfüggesztett büntetés bíróság ítélet Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közokirat-hamisítás miatt állt bíróság elé el a ValóVilág egykori műsorvezetője Nócit. Az ítélet öt hónap börtön két évre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős. 

"Nem tudom, mire számítsak a fellebbezés után. Nagyon érdekes érzés volt hallani az ítéletet. Talán furcsán hangzik, de nem éltem meg katasztrófaként, sőt: a fellebbezésem ellenére úgy gondolom, hogy a bíró nagyon bölcs, mondhatnám salamoni döntést hozott. Megbüntetett, de nem akart a döntésével tönkretenni. Inkább olyan ez, mint egy figyelmeztetés. Nem vitatta el a mi védekezésül előadott álláspontunkat. Ugyanakkor az ítélet indoklásában hozzám idézett mondataiban kifejtette, hogy egy olyan intelligenciával rendelkező embernek, mint én, fel kellett volna mérnie, hogy valamit rosszul tesz" - reagált a Borsnak az ítéletre az egykori műsorvezető.

Forrás: RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.