Miss Universe Hungary korona lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 gyönyörű lány száll versenybe szombat este az Erkel Színházban a Miss Universe Hungary 2015 koronájáért. Olyan lányok, akiknek a legszebbnek járó koronán kívül csupa hétköznapi vágyaik vannak, átlagos életet élnek, tanulnak. Segítik az elesetteket, vagy törekszenek a „világbékére", azaz a földet érintő globális problémák megoldására. Bemutatjuk őket!

Állat- és környezetbarát a 20 éves Bötös Lilla, akire mindig számíthatnak a kóbor kutyák.

Forrás: www.muh.hu

"Pár évvel ezelőtt sétáltam a kiskutyámmal, amikor elkezdett követni minket egy nagyobb kutya. Olyan sokáig jött velünk, hogy feltűnt, nemcsak ismerkedni próbál, hanem elkóborolt. Nem volt rajta nyakörv, így elcsalogattam magunkhoz, ahol adtam neki enni és vizet, közben pedig hívtam az állatorvost. Ő azt mondta, hogy vigyem el hozzá, és ha van benne chip, akkor hamar meglesz a gazdája. Szerencsére volt, így megtalálták a tulajdonosát, aki nagyon hálás volt, mert reggel óta kereste az elkóborolt kedvencét" - emlékezett vissza Lilla, aki a Budapesti Gazdasági Főiskola Emberi Erőforrások Szakának tanulója, és ha tehetné, megszüntetné a földön az éhezést és az élelmiszerhiányt.

A debreceni egyetem turizmus-vendéglátás szakának első éves tanulója, Buglyó Evelin szívesen segít hajléktalanokon, idős embereken és bajba jutottakon.

Forrás: www.muh.hu

"Egy nap elindultam a párommal Budapestről hazafele, Debrecenbe. A vonatállomáson jegyvásárlásnál egy idős asszonynak hiányzott 300 Ft a jegyéhez, kisegítettük. Az asszony később perceken át hálálkodott nekünk, hisz ez volt a utolsó vonat, amivel el tudott utazni a lányához, akit már hónapok óta nem látott. A párom a vonaton döbbent rá, hogy ha még kis apróságokkal is, de milyen jó dolog segíteni másoknak" - osztotta meg velünk Evelin a történetét, aki nem csak az embereket szereti. Állatvédőként szeretné megmenteni a különböző fajokat a kihalástól.

A 21 éves, négy nyelven beszélő, világjáró szőke Deli Kinga úgy gondolja, hogy nem kell nagy dolgokra gondolni, amikor segítségről van szó.

Forrás: www.muh.hu

"Kis tettek is megváltoztathatják a segítségre szorulók életét. Sajnos szoktam látni rászorulókat az utcákon, és sokszor segítek nekik étellel, vízzel. Az állatok védelmét is kiemelten kezelem. Nagyon együtt érző vagyok, és amíg tehetem, segíteni fogok, ahol csak tudok. Ha lenne egy varázspálcám, akkor az emberek mentalitásán, gondolkodásmódján változtatnék. Így pár globális problémát, mint a környezeti adottságok maximális kihasználását, megszüntetném" - osztotta meg velünk gondolatait a budapesti induló, aki az emberi egyenlőség és a különböző kultúrák befogadása mellett is kampányol.

A szintén 21 éves Farkas Vivienre a mai napig hálával gondol az az idős hölgy, aki egy aluljáróban éhezett.

Forrás: www.muh.hu

„A legönzetlenebb tettem az volt, amikor sétáltam a Nyugati téri aluljáróban, és láttam egy idősebb hölgyet a lépcsőn ülve egy táblával a kezében, amire ez volt írva: éhezés. Megesett rajta a szívem. Elindultam az ellenkező irányba, majd megálltam az első helyen, ahol normális ételt lehetett venni, és elvittem neki. Nem győzte hálával, beszéltem vele néhány mondatot, majd mondtam neki, hogy várjon ott. Hazamentem összeszedni neki néhány ruhadarabot és táskát, amire nekem már úgysem volt szükségem. Azt az őszinte csodálkozást, amit akkor a szemében láttam, sose fogom elfelejteni” - mesélte a fiatal lány, aki turizmust és szállodaismereteket tanul.

Hűha! Bikinibe bújtak Vajna Timi szépségkirálynői – Szexi szépségek, dögös domborulatok http://www.life.hu/bulvar/20150601-vajna-timea-a-miss-universe-szervezoje-megvalasztotta-a-miss-bikini-es-miss-extrem-szepseget.html Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere igazán kitüntetett helyzetben volt, hiszen részt vehetett a Miss Bikini- és Miss Extrém-választáson, ahol még Vajna Tímeát is mikrofonvégre kaphatta. TV + Bulvár Origo Merész ruhában áll színpadra Czippán Anett http://www.life.hu/bulvar/20150602-veszelyes-ruhaban-all-szinpadra-czippan-anett-amiss-universe-hungary-verseny-musorvezetojekent.html Kiválasztotta színpadi ruháját Czippán Anett, aki a Miss Universe Hungary szépségverseny műsorát fogja vezetni szombaton este az Erkel Színházban. Merész darabra esett a választása! TV + Bulvár -- Elfáradt a szervezkedésben Vajna Timi http://www.life.hu/bulvar/20150528-vajna-timi-uj-fotot-posztolt-facebookra.html Vajna Timi teljes erőbedobással szervezi a szépségkirálynő-választást. Most úgy tűnik, mintha pihenésre lenne szüksége. TV + Bulvár -- Dobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeit http://www.life.hu/bulvar/20150518-dobo-kata-egykori-vetelytarsa-rabakozi-andrea-kesziti-fel-vajna-timi-szepsegeit-a-megmerettetesre.html Geszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit. TV + Bulvár Origo Az idén Vajna Timi hordja a nadrágot a szépségkirálynő-választás szervezésében! http://www.life.hu/bulvar/20150514-az-iden-vajna-timi-hordja-a-nadragot-a-miss-universe-hungary-valasztas-szervezeseben.html Bemutatták Vajna Timi szépségeit, akik a Miss Universe Hungary címért küzdenek meg június 6-án, az Erkel Színházban. Nagyon meglepődtünk, hogy a 16 lányból csak kettő szőke, a többiek hosszú, barna hajúak. Kulisszatitkok az idei szépségkirálynő-választásról, amit a Tv2 élőben fog közvetíteni. TV + Bulvár Origo Ők választották ki Vajna Timi szépségeit! http://www.life.hu/bulvar/20150512-ok-valasztottak-ki-vajna-timi-szepsegeit-katus-attila-raba-timea-toman-szabina-sarosi-zoltan.html Hamarosan bemutatják a Miss Universe Hungary 16 döntősét, akiket szakmai zsűri választott ki. És kik voltak a zsűritagok?Eláruljuk! TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.