Balatonföldvár fogantatás Kékharisnya regatta vitorlás Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós Réka meglepő beismerést tett az I. Kékharisnya vitorlásverseny sajtótájékoztatóján.Szülei kényes titkot osztottak meg vele fogantatásával kapcsolatban.

Kolléganőnk alig hitt a fülének, amikor az első, nőknek szervezett, amatőr vitorlásverseny sajtótájékoztatóján kiderült, hogyan fogant Koós Réka.

Koós Réka és Madár Vera színésznő, aki szintén indul a Kékharisnya regattán Forrás: Facebook/Zsidró Tamás

"Réka úgy tudja, hogy egy vitorlás fedélzetén fogant meg" -osztotta meg a közönséggel információit a műsorvezető, Harsányi Levente. Réka csak bólogatott.

"Talán ott készültem, ezt mondták a felmenőim. Lehet hogy ezért, de gyermekkorom óta egyszerűen imádom a Balatont, szinte ez az otthonom. A szakmám miatt sajnos ritkán tudok lent lenni, pedig tudok is vitorlázni. Ez egy fantasztikus sport, ami nem unalmas egyáltalán, a természet csodája. Egy hajótest, a víz és csönd. Édesapám mindig azt mondta, hogy ez a világ vége. Úgy gondolom, hogy a vizen is fogok meghalni. De még nem most, négy barátnőmmel készülünk, a versenyre, még vacillálunk, melyik vitorlással induljunk, egyik szép hosszúkás, a másik kerekebb" - mondta Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.