Betörne az amerikai filmiparba Kamarás Iván

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színész Kamarás Iván Jason Statham Amerika Jude Law filmipar casting Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész ideje nagy részét Amerikában tölti, ahol folyamatosan castingokra jár.

Legutóbb az éppen hazánkban forgatott A kém című filmben kapott egy kisebb szerepet Kamarás Iván, amiben Melissa McCarthy, Jason Statham és Jude Law is játszanak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egy klubtulajdonost játszom benne. Volt lehetőségem a Fox stúdiójában megnézni a stábvetítésen. Viccesnek tartom. Nagyon jópofa, angol humorral és eleganciával elővezetett, vicces film ez. Jók a színészek benne. Találkoztam Jason Stathammel, Melissa McCarthyval és Rose Byrnel, akit nagyon jó színésznek tartok” – mondta Kamarás Iván az Én itt vagyok című műsorban.

Az színész most Amerikában él, ott szeretne ugyanis befutni. „Kint élek félig-meddig. Félig itt, félig otthon. Castingokra járkálok ugyanúgy, mint más színészek” – mondta. Mi nagyon drukkolunk Kamarás Ivánnak, hogy valóra váljanak az álmai!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.