Kiszel Tünde kitett magáért – lányának pazar szülinapot rendezett

limuzin meglepetés Kiszel Tünde lány Donatella szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér limuzinban, a barátokkal és a családdal ünnepelte Donatella 14. születésnapját.

Ahogy a Life.hu is megírta, gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájából. A 14. életévét betöltő tininek édesanyja, Kiszel Tünde limuzinos meglepetésbulival kedveskedett. A műsorvezető egy kis videót osztott meg közösségi oldalán, amiben látszik, milyen önfeledten ünnepeltek anya és lánya a jeles napon.

Donatella MEGLEPETÉS SZÜLETÉSNAPI PARTYJA! LIMUZINBAN

Posted by Tunde Kiszel on 2015. június 7.
Vérfagyasztó produkció az RTL Klubbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150607-rtl-klub-hungarys-got-talent-valogatojan-verfagyaszto-produkciot-lattunk-poharat-evett-egy-ember.htmlHorror a Hungary's Got Talent válogatóján – ilyen még nem volt magyar tehetségkutatóban!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÉnekversenyen díjazták az X-Faktorból kiesett Krizsma Gwendolinthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-krizsma-gwendolin-az-rtl-klub-x-faktor-tehetsegkutatobol-kiesett-versenyzo-enekversenyen-indult.htmlAz X-Faktor 2014-es évadában Gwendolin egészen a mentorházig jutott, ahonnan Szikora Róbert már nem vitte magával a az élő showba. Ő azonban nem adta fel az álmát.TV + Bulvár--Elnöki társaságban mulatott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150607-dukai-regina-modell-elnoki-tarsasagban-flour-tomiva-es-diazzal-a-wellhello-tagjaival.htmlA szépséges modell Kapuváron mulatozott barátnőivel, ahol elnöki fogadtatásban volt része.TV + Bulvár--Harsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + BulvárDráma a Dawson és a haverok körül! Új forgatókönyvet írtak a sorozat lezárásához!http://www.life.hu/bulvar/20150608-dawson-es-a-haverok-sorozat-befejezesehez-uj-forgatokonyvet-irtak.htmlA Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.TV + Bulvár--A Szívek szállodája szereplői 8 év után találkoztakhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-a-szivek-szallodaja-sorozat-szereploi-8-ev-utan-talalkoztak.htmlA nálunk is igen népszerű sorozat rajongói – legalábbis a Texasban élők – örülhettek a hétvégén, hiszen újra együtt láthatták kedvenc szereplőiket.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.