Kimondták az ítéletet Bálint Antónia bírósági ügyében

Forrás:Bálint Antónia/Facebook -
rágalmazás Bálint Antónia bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi párja jelentette fel az egykori szépségkirálynőt, mert gyalázó dolgokat írt róla a közösségi oldalán.

Miután első fokon felmentették Bálint Toncsit, volt szerelme felháborodva jelentette be, hogy fellebbez. A bírónő azzal indokolta az ítéletet, hogy kétséget kizáróan csak azt lehet megállapítani, hogy kikerült a sértő mondat a Facebookra, de az nem egyértelmű, hogy ki volt a címzettje, ugyanis a poszt pontos időpontja nem ismert – írja a Blikk.

Forrás:Bálint Antónia/Facebook

„Mindössze annyin múlt ez a mostani ítélet, hogy nem dátummal volt a papíron a komment, ami bizonyította volna a bírónő szerint is elkövetett rágalmazást és a becsületsértést” – mondta a felperes, aki újra beadja a bizonyítékot, de ezúttal dátummal.

Bálint Toncsi, aki büszkén vállalja, hogy felszedett néhány kilót, természetesen boldogan nyilatkozott az ítélet után: „Boldog vagyok, remélem, hogy most már lassan véget ér ez a hercehurca. Nem vagyok ugyanis a pereskedés híve. A lényeg, hogy felmentettek. Nem követtem el becsületsértést, nem követtem el rágalmazást, és ez most be is bizonyosodott. Régebben nagyon megviseltek ezek a dolgok, de mostanra megerősítettem magamat. Már több bírósági tárgyaláson is bebizonyosodott, hogy igazat mondok. Azt persze remélem, hogy a jövőben már nem kell ennyit bíróságra járnom, mert természetesen lenne jobb dolgom is.”

Bálint Antónia állítja, nem küldött fekete mágiát Sarka Katára

Bálint Antónia állítja, nem jár jósokhoz, és egyáltalán nem érdekli Sarka Kata és családja. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kulcsár Edina magasra tette a lécet! Szerinted valamelyik lánynak sikerült megugrania?http://www.life.hu/bulvar/20150612-kulcsar-edina-magasra-tette-a-lecet-vajon-lesz-olyan-szep-lany-aki-megnyerhetne-a-miss-world-ot.htmlVajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyallnia Kulcsár Edina sikerét, aki a másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, mint tavaly, ahol olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona!TV + Bulvár--Sör, whisky, pálinka - Így készülnek a magyar bandák a VOLT Fesztiválrahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-kulisszatitkok-a-volt-fesztivalrol-megtudtuk-mit-kernek-a-magyar-bandak-a-backstagebe-oltozobe.htmlHamarosan startol a VOLT Fesztivál, így szinte magától értetődik, hogy a magyar fellépőket arról faggassuk, vajon ők is a világsztárokhoz hasonló kérésekkel rukkolnak-e elő egy-egy fellépés alkalmával.TV + BulvárMi lett Éder Krisztiánnal?http://www.life.hu/bulvar/20150618-eder-krisztian-azaz-sp-vel-mi-tortent-azota-miota-nem-enekel.htmlA Life.hu videójából kiderül, miként is él az egykori tinibálvány.TV + BulvárOrigoRettenetes hírek kaptak szárnyra: meghalt BB Évi?http://www.life.hu/bulvar/20150619-rettenetes-hirek-kaptak-szarnyra-meghalt-bb-evi.htmlBorzalmas álhírek terjednek valóságshow szereplőről. Édesanyja végre megszólalt!TV + BulvárOrigoMegvan, hová vitték a műanyag halottakat!http://www.life.hu/bulvar/20150618-muanyag-halottak-tom-hanksnek-kellettek.htmlVasárnap két, műanyag fóliába tekert holttestet vitt valaki a kocsija tetején az M3-as autópályán. Mindenkit megnyugtatunk, nem igazi hullák voltak. Megtudtuk, hová tartottak az élethű bábuk!TV + Bulvár--Alekosz hízásra bíztatja a nőket, a lakásába pedig nem enged be vegetáriánusthttp://www.life.hu/bulvar/20150618-alekosz-hizasra-biztatja-a-noket.htmlAz új internetes őrületre, a köldökfogásra reagált Alekosz, a tőle megszokott magvas gondolatokkal.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.