Johnny Depp ivászata miatt dől be A Karib-tenger kalózai 5. része

Forrás: ASSOCIATED PRESS/AP2010/Peter Mountain -
akadályozás forgatás A Karib-tenger kalózai alkoholizmus Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémisztő hírek érkeztek A Karib-tenger kalózai legújabb részének forgatásáról, Johnny Depp alkoholizmusa ugyanis komolyan akadályozza a munkát.

Nem először áll le a széria 5. részének forgatása. Korábban a nemrég újraházasodott színész sérülése miatt kellett szüneteltetni a munkát, majd Johnny Depp kutyabotránya akadályozta a forgatást.

Forrás: ASSOCIATED PRESS/AP2010/Peter Mountain

A legújabb hírek szerint mostanában azért halad igencsak lassan a film készítése, mert a színész túl sokat iszik. A mozi tényleg elég nagy csúszásban van, aminek a költsége már 20 milliárd forint.

„A Disney vezetői már belefáradtak abba, hogy a színész körül mindig történik valami. Most utoljára figyelmeztették arra, hogy a forgatásra koncentráljon” – monda egy belsős.

Amber Heard elárulta, milyen a házasélet Johnny Depp-el

Először beszélt házasságáról egy magazinnak adott interjújában a színésznő. Kiváncsi vagy, hogy miket mondott? Kattints ide!

Háromkor elindulni? Na, még mit nem!http://www.life.hu/kult/20150624-kulturalis-programajanlo-junius-25-28.htmlElindult a fesztiválszezon, és augusztus végéig nincs is megállás. A legjobb szabadtéri bulikon ott a helyed. Segítünk választani ezen a héten is! KultThinkstockAudrey Hepburn csokoládéval élte túl a háborúthttp://www.life.hu/kult/20150624-audrey-hepburn-csokoladeval-probalta-tulelni-a-haborut.htmlAz ikonikus színésznő borzalmas dolgokat élt át Hollandiában a náci megszállás alatt. A világsztár csokoládéval próbálta enyhíteni szomorúságát. KultOrigoSophia Loren fia Magyarországra jönhttp://www.life.hu/kult/20150624-sophia-loren-fia-hazankba-latogat.htmlÚjabb világhírű zenész látogat el hazánkba: Carlo Ponti Jr. június végén ad koncertet Magyarországon.Kult--A 19 éves Tom Holland lett az új Pókemberhttp://www.life.hu/kult/20150624-tom-holland-lett-az-uj-pokember.htmlÉrdemes megjegyezni Tom Holland nevét és arcát: a szemtelenül fiatal színész lesz a következő, aki magára öltheti a világszerte ismert szuperhős jelmezét.Kult--Dizájnos feliratot kapott Sopronhttp://www.life.hu/kult/20150623-dizajnos-feliratot-kapott-sopron.htmlEgy héttel a kapunyitás előtt egy igazán látványos ajándékot kapott a Telekom VOLT Fesztivál főszervezőitől Sopron városa.KultOrigoZsigmond Vilmos szobát kapott születésnapjárahttp://www.life.hu/kult/20150622-zsigmond-vilmos-szobat-kapott-szuletesnapjara.htmlHabsburg Ottó, Richard Nixon és Andrew Lloyd Webber után immár a magyar származású, Oscar-díjas operatőrről, Zsigmond Vilmosról is lakosztályt neveztek el egy patinás budapesti szállodában.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.