Felébredt a kómából az énekesnő

kóma Got Talent énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felébredt a kómából Mutlu Kaya, az a török énekesnő, akit a saját barátja lőtt fejbe egy hónapja.

A férfit az dühítette fel, hogy barátnője szerepelt a Got Talent tehetségkutatóban. A török kurdok lakta területeken sajnos gyakran fordulnak elő ilyen esetek, még manapság is több száz nőt ölnek meg férjeik, partnereik, amiért azok nem tartják be a muszlim szabályokat.

mutlu kaya Forrás: Origo
Sarka Kata:"Ha újrakezdhetném, nem biztos, hogy mindent ugyanígy csinálnék"http://www.life.hu/bulvar/20150628-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-civil-eletre-vagyik.htmlSarka Kata bevallotta: ha újrakezdené a karrierjét, valószínűleg nem a reflektorfényt és a nyilvánosság előtti életet választaná.TV + Bulvár--Csupasz popsival pózolt Nagy Adri?http://www.life.hu/bulvar/20150614-nagy-adri-a-megasztarbol-csupasz-popsival-pozol.htmlJól látnak szemeink? Nagy Adri valóban csupasz popóval pózolós fotót posztolt?TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKihívó dekoltázst villantott a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150614-kihivo-dekoltazst-villantott-nyari-diana-a-baratok-kozt-sztarja.htmlNyári Dia egy igazán szexi képet posztolt Facebook oldalára.TV + BulvárOrigoKivel bújt ágyba Sarka Kata?http://www.life.hu/bulvar/20150614-sarka-kata-kutyajaval-millaval-rakott-ki-kozos-kepet-instagramra.htmlNagyon édes közös képpel búcsúzott el tegnap este Sarka Kata Instagramon. TV + BulvárOrigoVitázik az álompár? Bochkor Gábor és Várkonyi Andi van, hogy külön szobában alszik!http://www.life.hu/bulvar/20150523-bochkor-gabor-es-parja-varkonyi-andrea-gyakran-veszekednek-smsen-keresztul.htmlBochkor Gábor egy interjúban bevallotta: előfordul, hogy párjával, Várkonyi Andival akár napokig is vitatkoznak, mire megoldják a konfliktusokat.TV + Bulvár--Hollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150614-tom-hanks-es-vajna-timea-egyutt-vacsorazott.htmlIgen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.