Félmeztelenül szelfizett Rékasi Károly

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal -
színész szelfi Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen, igen, látjuk, hogy Rékasi Károly tanul, készül, és hogy az Othello szövegkönyvével pózol, de nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy nincs rajta póló.

"Ma elkezdtem a tanulást. 103 oldal és Jago alig-alig megy le a színpadról. Persze, csodálatos feladat" - ezt írta ki Károly ehhez a képhez. Alig várjuk, hogy színpadra kerüljön a darab...

. Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

Levágta egy nő kezét Rékasi Károly

Rékasi Károly egy guillotine éles pengéje alá tette egy hölgy kezét, majd működésbe hozta a félelmetes szerkezetet. No nem kell megijedni, a mutatvány csupán a show része volt.
Kamikaze üzemmódban vezetett és kipördült Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150629-varga-viktor-kamikaze-uzemmodban-vezetett-es-balesetet-szenvedett-varga-viktor.htmlKicsúszott, ezért csak harmadik lett egy gokartversenyen. Az énekes elárulta, hogy sohasem fékez.TV + BulvárOrigoMilliomos lett Az ének iskolájának osztályelsőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-juhos-zsofi-a-tv2-az-enek-iskolajanak-osztalyelsoje-milliomos-lett-es-elmondta-mihez-kezd.htmlJuhos Zsófi a nagy nyilvánosság előtt kapta meg az első, hétszámjegyű összegét, amivel minden álmát megvalósíthatja. TV + Bulvár--Tóth Andi szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztese-szexi-dekoltazst-villantott.htmlAz X-Faktor győztese megmutatta, hogyan táncol a színpadon apait, anyait beleadva.TV + Bulvár--Szikláról zuhant le a Jóban Rosszban színészehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-telekes-peter-a-tv2-joban-rosszban-szinesze-egy-sziklarol-zuhant-a-melybe.htmlTelekes Péter a sorozat Olivérje, egy tíz méter magas szikláról zuhan a mélybe.TV + Bulvár--Csobot Adél sztárbarátra lelthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-csobot-adel-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-sztarbaratra-lelt-es-byealexel-bandazott.htmlEgyütt pózoltak Csobot Adél és ByeAlex, akik egy váratlan találkozásnak köszönhetően keveredtek egymás társaságába.TV + Bulvár--Sosem találod ki, ki Taylor Swift legújabb celebpajtijahttp://www.life.hu/bulvar/20150629-taylor-swift-legujabb-celebbaratnoje-emma-watson.htmlA fiatal énekesnő köztudottan szereti magát korban hozzá illő modell barátnőivel körbevenni – ezúttal azonban valaki egészen más csatlakozott a countryzenészből lett popsztár köreihez.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.