Áll a bál: Sarka Kata és Berki Krisztián a Facebookon esett egymásnak

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Sarka Kata Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hathetes emberkísérletben vett részt Sarka Kata. Egy növény hatását tesztelték rajta, ami valamiért kiverte a biztosítékot Berki Krisztiánnál. Hajdú Péter felesége és az Éden Hotel műsorvezetője a Facebookon esett egymásnak. 

"Nem kétségbe vonva a ma­gyar kutatók és kutatócsoportok nemzetközileg is elismert munkáját – mint a most elhíresült T-kód kutatócsoporté -, azért mégis megkérdezem, hogy egy kétgyerekes, felelősségteljesen gondolkodó anya hogy engedheti ezt meg magának? Miért vállalja? Mi szüksége van egy 29 éves nőnek arra, hogy megállítsa az időt, genetikailag fiatalítsa magát, kockáztatva az egészségét, vagy ki tudja, még mit. A T-kód-kutatás jól sült el, de kromoszomális szinten szólt bele Sarka Kata szervezetének működésébe. Elsülhetett volna rosszabbul, lehetett volna egészen máshogy is! Sarka Katának, bármelyik kétgyerekes anyukának: MIÉRT KELL RÉSZT VENNIE EGY EMBERKÍSÉRLETBEN?” - tette fel a kérdést a közösségi portálon Berki és hozzátette, hogy ő Pamelának soha nem engedné ezt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Azzal vigyázunk értelmesen az egészségünkre, hogy bizonyos kényes testrészeinket kivasaltatjuk, ahogy ő? Egy magyar kutatócsoport tudományosan alátámasztott módszerével szépülni, ráadásul betegségeket megelőzni minden életkorban, anyukaként is intelligens és elővigyázatos dolog. A humánmegfigyelési program bebizonyította: a T-kód természetes, növényi ké­szítmény és veszélytelen. Igenis büszke vagyok arra, hogy részese lehettem a kutatásnak. Úgy gondolom, hogy a sporteredmé­nyeimet részben ennek is kö­szönhetem. De ennél is fontosabb, hogy a két gyerekem miatt sokáig egészséges akarok maradni" - vágott vissza a Facebookon Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.