Hihetetlen luxus! Így nyaral Zimány Linda

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
koktél luxus hajó dekoltázs Zimány Linda nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell szexi bikiniben, egy hatalmas koktél társaságában élvezte a napsütést, természetesen luxuskörülmények között.

Szemdüllesztő dekoltázs, tökéletes szerelés, hűsítő ital és egy menő hajó. Zimány Lindának nem kell több a nyárhoz - mondjuk, itt jegyeznénk meg, hogy nekünk sem. A modell, akinek testét sokszor megcsodálhattuk már, hiszen általában sokat sejtető rucikban pózol, most hamisítatlan nyári életérzést varázsolt képmegosztó oldalára.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Zimány Linda pókermilliárdossal tengeti az idejét

Linda nemrég a pókermilliárdos Dan Bilzerian társaságában pózolt. Az nem derült ki, a barátságnál több is van-e a modell és a világsztár között.
Komoly betegséggel küzd Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150629-dukai-regina-modell-enekesno-bagamerinek-allt-es-a-fagyispult-mogott-dolgozott.htmlNem tud ellenállni a kísértéseknek Dukai Regina, aki napfényes időben szívesen lepi meg magát hűsítő finomságokkal, sőt alkalom adtán a fagyispult mögé is beáll.TV + Bulvár--Szikláról zuhant le a Jóban Rosszban színészehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-telekes-peter-a-tv2-joban-rosszban-szinesze-egy-sziklarol-zuhant-a-melybe.htmlTelekes Péter a sorozat Olivérje, egy tíz méter magas szikláról zuhan a mélybe.TV + Bulvár--Milliomos lett Az ének iskolájának osztályelsőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-juhos-zsofi-a-tv2-az-enek-iskolajanak-osztalyelsoje-milliomos-lett-es-elmondta-mihez-kezd.htmlJuhos Zsófi a nagy nyilvánosság előtt kapta meg az első, hétszámjegyű összegét, amivel minden álmát megvalósíthatja. TV + Bulvár--Bálint Antónia kivonult a médiából!http://www.life.hu/bulvar/20150622-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-kivonult-a-mediabol-mert-a-penzugyi-szektorba-helyezkedett-el.htmlÚj munkakörben próbálja ki magát Antónia, ezért is jött neki rosszkor a Sarka Katával való összetűzése. TV + Bulvár--Bréking! Ők lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetőihttp://www.life.hu/bulvar/20150623-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-dombovari-istvan-humorista-vezetik-az-rtl-klub-hungarys-got-talentet.htmlOlyan fotó érkezett szerkesztőségünkbe, amelyből kikövetkeztettük, hogy kik vezetik az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj tehetségkutató show-műsorát. Ha igaz a füles, eredeti tippünk félig be is jött.TV + Bulvár--Csuja Imre: "Szándékosan nem szeretnék vadállat lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150618-csuja-imre-jaszai-mari-dijas-erdemes-muvesz-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagjaval-exkluziv.htmlSzerdán lehullt a lepel a Hungary's Got Talent zsűrijéről, és végre megtudhattuk, hogy a négyesben Csuja Imre színművész is helyet foglal majd, aki felesége tanácsára vállalta el a különleges felkérést.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.