Több millió forint ütheti Damu Roland markát

Fotó: Margitay Klára -
Damu Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmfőszerepet ajánlottak a színésznek. A mulatós énekes szerint Damut rendesen megfizetik

A Bors úgy tudja, hogy Jolly mozifilmet forgat a produkció egyik főszereplője pedig Damu Roland lesz. "Roland az egyik kulcsfigurát alakítja...Nem fog panaszkodni senki, mert a producer mögött komoly szponzorok vannak. A fizetésekről nem beszélnék, de annyit elárulhatok, a főszereplők többmilliós gázsit kapnak majd” - mondta Jolly a lapnak.

Fotó: Margitay Klára

Zalatnay Cini kiborult - Zokogva hagyta el a színpadothttp://www.life.hu/bulvar/20150630-zalatnay-cini-kiborult-zokogva-hagyta-el-a-szinpadot.htmlGolopon lépett fel a hétvégén Zalatnay Sarolta. Az énekesnő azt állítja, rossz volt a hangosítás, ezért nem tudott megfelelő produkciót nyújtani. A település polgármestere egészen másképp látja a történteket. TV + Bulvár--Áll a bál: Sarka Kata és Berki Krisztián a Facebookon esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150630-sarka-kata-es-berki-krisztian-a-facebookon-esett-egymasnak.htmlHathetes emberkísérletben vett részt Sarka Kata. Egy növény hatását tesztelték rajta, ami valamiért kiverte a biztosítékot Berki Krisztiánnál. Hajdú Péter felesége és az Éden Hotel műsorvezetője a Facebookon esett egymásnak. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKellemetlen helyzetbe hozták Bereczki Zoltánt - A színész-énekest nagyon bántja az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150626-csalodott-a-kozonsege-bereczki-zoltanban.htmlA Kelet.hu hírei szerint a színész-énekes késett egy nyíregyházi fellépéséről, majd egy alig egyórás playback után távozott is. Mi történhetett?TV + Bulvár--Az RTL Klub szappanoperájában kapott szerepet Szulák Andi férjehttp://www.life.hu/bulvar/20150622-az-rtl-klub-szappanoperajaban-az-ejjel-nappal-budapestben-kapott-szerepet-szulak-andi-ferje.htmlSaját felesége riválisa lesz a jelenleg taxisként dolgozó férfi. Ugyanis amíg ő az RTL Klub népszerű sorozatában látható majd, addig Andi a közelmúltig a TV2-t erősítette. TV + Bulvár--Ismerd meg a Hungary’s Got Talent zsűrijét!http://www.life.hu/bulvar/20150617-horgas-eszter-kovacs-patricia-csuja-imre-es-linczenyi-marko-a-hungary-s-got-talent-zsurijeben.htmlSzerdán este kiderült, Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó foglalja el az RTL Klub legújabb tehetségkutatójának, a Hungary’s Got Talentnek zsűriszékeit.TV + Bulvár--Felébredt a kómából a magyar színésznő - Kara Tündét a színpadon kellett újraélesztenihttp://www.life.hu/bulvar/20150617-felebredt-a-komabol-a-magyar-szineszno-kara-tundet-a-szinpadon-kellett-ujraeleszteni.htmlA békéscsabai színésznőnek, Kara Tündének néhány héttel ezelőtt a színpadon állt le a szíve, újraélesztették, azóta kómában volt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.