Összetört Rékasi Károly édesanyja - Fia rosszabb látványt nyújt, mint kedden

Forrás: RTL Klub -
édesanya műtét baleset Barátok közt kórház RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kórházi szemtanú és egy ismerős is arról vallott, mennyire megviselte Rékasi Károly anyukáját fia látványa. 

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. A legújabb hírek szerint Rékasit, a nagy fájdalmai miatt még altatásban tartják. A színész mamája összetörten azt mondta egy ismerősének, hogy szerinte rosszabb látványt nyújtott a fia, mint kedden, mert most már az egész testét látta. Tegnap reggel már próbálták ébresztgetni, de még nem jártak sikerrel, inkább hagyják, hogy kimenjen a szervezetéből a sok nyugtató és altató – írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

„Láttam, amikor kedden késő este kitolták a műtőből; a fején nem volt kötés, csak a combját operálták. Mellette volt Gerda és egy másik, fiatalabb hölgy, valamint egy középkorú és egy idős asszony is megérkezett. Gondolom, az édesanyja és a színész testvére lehetett" – mondta a kórházban kezelt egyik beteg rokona.

A József Attila színház visszavárja Rékasi Károlyt

A színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.