Hadas Kriszta nem kér a "habos-babos" terhességből

Forrás: Origo -
interjú szülés Jön a baba Hadas Krisztával Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 3-án folytatódik a LifeNetwork csatorna népszerű műsora, a Jön a baba Hadas Krisztával, aki szeretné eloszlatni a "habos-babos" képet, ami a várandósság köré épült. 

"Mostanában az van, hogy már nem csak a szoláriumban sült, barnítóval kenegetett, csücsörítős playmate-ek, akiknek a mellbimbói kis híján kinyomják a szemüket, és akik nagy valószínűséggel megtalálhatók autószerelő műhelyek és egyéb férfias munkahelyek falain - szóval nem csak ők vetkőzhetnek" - írja Hadas Kriszta a Life.hu-n.

Forrás: Origo

"Zavartak a médiaanyukák, akik mindig üdék és szépek, otthon vacsorával várják a párjukat, a lakásuk is csillog-villog, és műkörmöshöz is van idejük eljárni, a torna meg az angoltanfolyam mellett még emeletes tortákat is sütnek. Ja, és sosem fáradtak, nem hisztisek" - nyilatkozta Kriszta.

Olvasd el a műsorvezetővel készült interjút az Origón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.