Megszólalt a Scotland Yard a hírhedt Diana-interjúról: kiderült, folytatnak-e nyomozást

Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
Diana műsorvezető interjú BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan ritkaságszámba menő interjú készült 1995-ben Dianával, amelyre azóta sem volt példa, talán a most vasárnapi érhet majd a nyomába, amelyben Harry és Meghan Markle nyilatkoznak Oprah Winfrey legendás műsorvezetőnek.

Abban a BBC-n sugárzott interjúban hangzott el Diana szájából az azóta legendássá vált mondat: "Hárman voltunk ebben a házasságban, ami így kicsit túlzsúfolttá vált." Utalt ezzel a hercegné arra, hogy Károly házasságuk alatt Kamillával csalta.

Diana walesi hercegné Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Elképesztően sokan nézték a műsort, de felmerült az a gyanú, hogy a riporter, Martin Bashir nem tisztességes módszerekkel férkőzött Diana közelébe. A BBC akkor közölte, független vizsgálatot indítanak az üggyel kapcsolatban, amit Vilmos üdvözölt is. A Scotland Yard azonban bejelentette, hogy nem folytatnak nyomozást. "További intézkedéseket nem fogunk tenni" - mondták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.