Sarka Kata műtét plasztikai beavatkozás mellkisebítés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter kiakadt. Nem akarja, hogy feleségének kisebbek legyenek a mellei, szerinte Kata úgy jó, ahogy van.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Sarka Kata nemrég azt nyilatkozta, hogy szeretné kisebbre szabatni a cicijeit. A szülés és a szoptatás után megnőttek a mellei, így aránytalannak érzi magát. Férje, Hajdú Péter azonban hallani sem akar erről. Szerinte Katának a játszótéren lenne a helye a gyerekeivel, nem a műtőasztalon holmi mellkisebbítés miatt. Úgy gondolja, felesége csinosabb, mint valaha.

"Egyszerűen nem értem Katát. Végre visszanyerte szülés előtti fantasztikus alakját, két gyönyörű gyerekünk van, boldog család lehetnénk, ő mégis mindig elégedetlen valamivel. Most éppen a mellét találja túl nagynak, pedig anno éppen azért ment plasztikai sebészhez, hogy nagyobb cicit varázsoljon neki" - mondta a TV2 showmanje a Borsnak.

Hajdúné azonban hajthatatlan, ragaszkodik a cicikisebbítéshez, nem befolyásolja férje haragja. Azt mondja, ha nem érzi jól magát a bőrében, az a kisugárzására is kihat, ezért mindenképpen kés alá fekszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.