Sarka Kata féléves gyerekét fogyókúráztatja

2011.01.31. 12:03
Hajdú Péter felesége fél attól, hogy második gyermeke felnőttként túlsúlyos lesz, ezért diétára fogta.

Sarka Kata korábban modellként dolgozott, nem meglepő hát, hogy második gyermeke születését követően szinte azonnal fogyókúrába kezdett. Csakhogy ezúttal féléves gyermekét is diétára fogta: Kata ugyanis aggódik attól, hogy Dávid felnőttkorára túlsúlyos lesz - írta meg a Borsonline.

Fotó: Mudra László [origo]

Gyakran sír, hogy enne még

"Egy átlagos féléves gyerek napi adagja másfél deci, de Dávid képes lenne hármat is megenni, ezért diétára kellett fognom. Nem szeretném, ha később kövér lenne" - nyilatkozta Kata. "Csak két és fél deci tápszert kap, ezért gyakran sír, hogy enne még. Bár ilyenkor megszakad a szívem, kénytelen vagyok szigorú lenni vele."
Kata azt is elmondta, Dávid jó baba, a pufiságon kívül nincs vele gond. Hajdú Péter kevésbé izgul kisfia súlya miatt.

"A nejem túlreagálja a dolgot. Egy féléves gyerek folyamatosan fejlődik. Ha majd mászni, mozogni kezd, ledolgozza azt a kis felesleget" - fejtette ki véleményét Péter, aki azt is hozzátette, lánya, Noémi születése után is ezzel a problémával küzdöttek. "Kata folyamatosan mérte a súlyát, és aggódott. Amint azonban Noémi mászni kezdett, néhány hét alatt vékonyka lett."

Hogy megnyugodjanak, mindenesetre kikérték a gyermekorvos tanácsát, aki csupán ennyit mondott: ha éhes, akkor egyen, egy ekkora csecsemőnek nincs szüksége diétára.

LIFE MAGAZIN: Sarka Kata

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Sarka Kata: Hatalmas lett a cicim!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-sarka-kata-mellkisebbito-mutetre-keszul.html Sarka Kata harmadik gyermeket fogadna örökbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-sarka-kata-harmadik-gyermeket-fogadna-orokbe.html Hatalmas botrány Sarka Kata mellei körül!http://www.life.hu/anyaskodj/20110129-hajdu-peter-es-sarka-kata-osszevesztek-a-mellkisebbito-mutet-miatt.html Hajdú Péter kórházba került!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-hajdu-peter-korhazba-kerult.html 

diétaSarka Katacsecsemőtápszer