Így fogyj édességgel, bűntudat nélkül!

recept fogyókúra édesség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévhit, hogy aki fogyókúrázik, az kénytelen lemondani az édességekről. Hogy mivel kényeztetheted magad akkor is, ha éppen harcban állsz a kilókkal?

A válasz a gyümölcskosár, amelyet könnyen elkészíthetsz. A diétás édesség titka csupán annyi, hogy tészta helyett alacsony kalóriatartalmú keksz képezi az alapját, cukros puding helyett pedig zsírszegény krémsajt kerül bele.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=dI6OLawA0WbR9iwQ


LIFE - Az életmód magazin!
Minden hétköznap 18.00 órakor a LifeNetwork műsorán!


Filléres finomságok: illatos fahéjas csiga kelt tésztábólhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110121-fahejas-csiga-receptje.htmlFilléres receptek: melegítő leves sült zöldségekbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110120-filleres-fuszeres-zoldsegleves.htmlSzuper fogások 15 perc alatthttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101112-szuper-fogasok-15-perc-alatt.htmlAz 5 legnagyobb hiba, amit fogyókúrázásnál elkövethetszhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110107-az-5-legnagyobb-hiba-amit-fogyokurazasnal-elkovethetsz.htmlA legfurcsább fogyókúrák, amikről még sosem hallottál!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20101215-a-legfurcsabb-fogyokurak-amikrol-meg-sosem-hallottal.htmlFogyj a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/szolgaltatasok/horoszkop/20101114-fogyj-a-horoszkopod-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.