Az 5 legjobb ajándékötlet Valentin-napra, 1000 forint alatt

meglepetés ajándék olcsó Valentin-nap romantikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a szerelmesek napja, amikor piros szívecskék lepik el a boltok kirakatait, és a legtöbben lázban égnek amiatt, hogy hogyan és mivel is lepjék meg a párjukat. Ha nincs ötleted, de nem akarsz sokat költeni, válaszd a következő meglepetések egyikét!

iStockphoto
iStockphoto

Ínycsiklandozó vacsora, kettesben

Néha nem kell több, mint egy kis figyelmesség - Valentin-nap estéjén például egy finom vacsora, kettesben. Manapság egyre kevesebb idő és lehetőség van a nyugodt étkezésre, amikor az ember meghitt hangulatban költheti el a vacsoráját a párjával, anélkül, hogy menne a tévé vagy a napi gondok nyomnák a vállát. Kitűnő ötlet hát különlegessé tenni azáltal ezt az estét, hogy vacsorával és nyugalommal várod haza a szerelmed, melyet te készítettél. Az ezer forintos keretet egy üveg jó bor ugyan már kimerítheti, de nem is az étel különlegessége a lényeg, hanem az, hogy közösen fogyasszátok el.

Tipp: Nyerj értékes ajándékokat Valentin-napra a Life.hu-val!



zené
Apróság, ami rád emlékeztet

apróságfénykép


iStockphoto
iStockphoto



Írd meg nekünk egy Valentin-napod történetét, és nyerj!



Édes csábítás, ünnepi csomagolásban

csokoládéValentin-napfinomság

Valentin-napédesség

Ha igazán szenvedélyes estére vágysz, az ajándék mellett ne feledkezz meg a hálószoba hangulatáról sem! Adunk néhány ötletet, amelyekkel nem foghatsz mellé.


Szerelmes üzenetek

romantikusValentin-napüzenetekszerelmes üzenetekSzerelmes versek

iStockphoto
iStockphoto

Te hogyan töltöd a Valentin-napot?



Férfias apróságok és meglepetések

romantikusValentin-nap

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


5 romantikus úti cél leánykérésrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110208-valentinnap-a-legjobb-romantikus-ut-celok.htmlAjándékok Valentin-napra, amire minden nő vágyikhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110207-ajandekok-valentin-napra-amire-minden-no-vagyik.htmlVágyfokozó Valentin-napi menü - Tüzeld fel a párod!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110207-vagyfokozo-etelek-receptjei-valentinnapra.htmlÍgy lehet a flörtből szerelem!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110204-parkapcsolat-10-lehetoseg-hogy-a-flortbol-szerelem-legyen.htmlMegdöbbentő! A szexszel így hosszabbíthatod meg az életed!http://www.life.hu/szeress/szex/20110121-szex-az-aktiv-szexualis-elet-a-hosszu-elet-titka.htmlÍgy kaphatsz meg egy pasit - tippek egy szívtiprótólhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110120-parkapcsolat-igy-kaphatsz-meg-egy-pasit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.