plasztikai műtét zsírleszívás szülés stria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhesség igencsak igénybe veszi a női testet. A szülés utáni torna és diétázás segít megszabadulni a várandósság alatt felszedett kilóktól, a bőr megnyúlása miatt kialakuló striákon vagy a megereszkedett melleken azonban gyakran csak a plasztikai sebész tud segíteni.

További érdekes témák ma, február 10-én 18 órakor a Life Magazinban:

Nárai Erika színésznő beszél a fiatalság titkáról
Fogyás lázterápiával
Botoxtól meghalt egy nő
Nárai Erika színésznő beszél a fiatalság titkáról
A nagy átalakítás - Rubint Rékával



Megnézheted magad, milyen lennél plasztikai műtét után!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110208-megnezheted-magad-milyen-lennel-plasztikai-mutet-utan.htmlTömegével járnak mellkisebbítő műtétre a cicis férfiakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110207-egyre-nepszerubb-a-mellkisebbito-mutet-ferfiaknak.htmlBelehalt hatodik mellpasztikájába a pornócsillaghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-belehalt-hatodik-mellpasztikajaba-a-pornocsillag.htmlSzörnyű baleset után kapott új testet - videó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110105-szornyu-baleset-utan-kapott-uj-testet-video.htmlDemi Moore: "Segítség, szétesik az arcom!"http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110105-demi-moore-segitseg-szetesik-az-arcom.htmlPlasztikázott önbizalomhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101222-plasztikazott-onbizalom.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.