meglepetés ajándék olcsó Valentin-nap ötlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem tudod, mivel lepd meg a párod? Ha kedveled az egyedi ajándékokat, készítsd el magad a Valentin-napi meglepetést! A következők ráadásul túl nagy anyagi ráfordítást sem igényelnek.

Szív alakú doboz

Ha szeretettel készül, és még csokikkal is megtöltöd, ne aggódj, a siker nem marad el!

Thinkstock
Thinkstock

Amire szükséged lesz:

- rózsaszín csíkos papír a fedéshez
- rózsaszín szalag
- egy virág
- ragasztó
- kis kés
- éles olló
- kefe

Vágj ki két hosszú csíkot a papírból, amelyek majd a doboz szélére kerülnek, majd vágj ki két szív alakú részt a doboz aljának és tetejének megfelelően. Miután bevontad a dobozt a díszpapírral, a fedelének szélén ragaszd végig a rózsaszín szalagot, és rögzítsd a virágot a doboz tetejére. Töltsd meg piros kis bonbonokkal a dobozt, és már kész is a saját készítésű ajándékod. Ha nem tetszik a virág, a doboz tetején másképpen is díszítheted - például flitterekkel, ahogy az a képen látható dobozon is látható.

Játék: Írd meg nekünk egy Valentin-napot történetét, és nyerj!


Szíves edényalátét



Thinkstock
Thinkstock

Amire szükséged lesz:

-









Szíves hógömb



Amire szükséged lesz:







Thinkstock
Thinkstock

Vágd körbe a műanyaglapot úgy, hogy pontosan illeszkedjen az üveg tetejéhez. Az üvegbe rakj néhány csillogó fehér konfettit és csillámport. Helyezz az üveg belsejébe egy piros szív alakú műanyag lapot. Töltsd fel egyenlő részben elkevert glicerinnel és vízzel, majd a fedőlapot üveg ragasztására is alkalmas ragasztóval illeszd a tetejére. Már kész is a saját Valentin-napi hógömböd!

Szerelmes üvegcse

Egyszerű és mégis igazán romantikus ajándék, csak arra ügyelj, hogy miközben elkészíted, nehogy megedd az összes cukrot!

Amire szükséged lesz:

-
befőttes üveg
- piros masni
- szív alakú cukorkák
- rólad készült fénykép

Thinkstock
Thinkstock

Mosd ki jól a befőttes üveget. Ha megszáradt, töltsd meg szív alakú cukorral, majd helyezd el benne a saját fotódat az üveg belső falán. Fedd le a szalvétával, és kösd át egy piros masnival.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Az 5 legjobb ajándékötlet Valentin-napra, 1000 forint alatthttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110209-az-5-legjobb-ajandekotlet-valentinnapra-1000-forint-alatt.htmlVágyfokozó Valentin-napi menü - Tüzeld fel a párod!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110207-vagyfokozo-etelek-receptjei-valentinnapra.html3 millió forint a világ legdrágább menüjehttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110204-a-vilag-legdragabb-bufeje-3-millio-forintert-kinalja-otfogasos-menujet.htmlSertéssült almával, különleges fűszerekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110202-sertessult-almaval-kulonleges-fuszerekkel.htmlÍgy fogyj édességgel, bűntudat nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110201-fogyokuras-edesseg-a-gyumolcskosar-receptje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.