Pénisz alakú gumicukorral etetik Suri Cruise-t a szülei

pénisz gumicukor Suri Cruise nevelés Katie Holmes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négyéves kislánynak a késő esti órákban már ágyban lenne a helye. Katie Holmes azonban valószínűleg másképpen gondolja, kislányával, Surival ugyanis legutóbb az éjszaka közepén vásárolgatott egy étterem ajándékboltjában, miközben Suri egy pénisz alakú gumicukrot is kiszúrt magának.

Katie Holmes anyai módszerei alighanem megkérdőjelezhetőek. A híres színésznő ugyanis ahelyett, hogy vacsora után hazavitte volna a csöppséget, hogy esti mesét olvasson neki, inkább vásárolgatni indult az étterem előtti ajándékboltba.

Suri Cruise: AFP
Suri Cruise: AFP

Katie négyéves kislánya ráadásul a boltban nem éppen gyerekeknek való édességet választott ki magának. Suri a fotósok szeme láttára magához ragadott egy pénisz alakú gumicukrokat tartalmazó dobozt, ami ellen Katie láthatóan nem is tiltakozott. A csomagoláson ráadásul egy tisztán kivehető férfi nemiszerv képe látszódott.
Az étterem szóvivője végül csak úgy nyilatkozott, nem lehetett tudni, kinek vásárolták meg a bizarr gumicukrot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.