Sorra szüli a gyermekeket a 37 éves férfi! - A negyedikkel lesz hamarosan várandós

terhesség szenzáció transzszexualitás mesterséges megtermékenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a negyedik mesterséges megtermékenyítésére készül a terhes férfiként ismertté vált Thomas Beatie - számolt be róla a Bors. Beatie állítólag így kíván kimászni szorult anyagi helyzetéből.

Még alig múlt fél éves Thomas Beatie és felesége, Nancy harmadik gyermeke, a pár máris újabb megtermékenyítésre készül. A terhes férfiként ismertté vált, nőből férfivá operált Thomas Beatie három évvel ezelőtt került reflektorfénybe, amikor meddő felesége helyett saját maga hordta ki kislányukat, Susant.

Northfoto
Northfoto

Milliókat hozhat a szülés a konyhára

A Thomasról és később a kislányról készült képek milliókat hoztak a családnak, ahogy jól jövedelmezett második, majd harmadik gyermekük, Austin és Jensen születése is. Ma azonban a 37 éves Thomas és a 48 éves Nancy ismét anyagi nehézségekkel küzd, miután a válság miatt csaknem 115 millió forintnak megfelelő értékű befektetést veszítettek el.

"Úgy érezzük, hogy négy gyerekkel lenne csak igazán teljes az életünk, minden bababútor és babaruha megvan, éppen ideje, hogy bevállaljunk még egy csöppséget. Az, hogy most éppen nem vet fel minket a pénz, nem számít" - nyilatkozta Beatie. Sokak szerint azonban a férfi éppen azért akar még egy gyereket, hogy hasznot húzhasson belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.