Így lehetsz tökéletes édesanya! - 5 hasznos könyv kismamáknak

szülés könyv várandósság gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában a nők már akkor eldöntik, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy tökéletes anyák legyenek, amikor még a gyermekvállalás közelében sem járnak. A fogantatás után pedig csak fokozódik bennük az eziránti vágy. Tökéletes anyának lenni azonban nem egyszerű, legfőképpen azért, mert a gyermekvállalás hatalmas feladat.

Szerencsére ma már számtalan segítség áll rendelkezésre a kismamák számára, akár tanfolyamok, akár könyvek formájában. Ezúttal utóbbiak között válogattunk: íme, öt könyv, aminek nagy hasznát veheted mind a terhesség alatt, mind pedig azután.

E praktikus formátumú, háromrészes, színes fotókkal illusztrált kézikönyv hasznos tanácsaival és kedves ötleteivel segít, hogy a leendő anyuka felkészülhessen a várandósságra, a baba születésére és az első hónapokra.


A könyv három, egymást kiegészítő egységét szakértők állították össze. Az első rész a baba testi, szellemi fejlődésének stádiumait mutatja be, a második az anya és magzata igényeit taglaló, átfogó kézikönyv a terhesség és szülés időszakára. Rengeteg tanácsot ad többek közt az étrenddel, terhestornával, szüléssel, névválasztással kapcsolatban, valamint tájékoztat az esetlegesen felmerülő problémákról, általános kérdésekről.

A harmadik rész 36 gyönyörű, a babaszoba díszítésére szolgáló tárgyat és babaholmit mutat be, melyeknek segítségével a kicsi szobáját a nyugalom és a vidámság szigetévé varázsolhatjuk.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 3999 forint.

Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway: Az a 9 hónap


www.polc.hu
www.polc.hu




Park Könyvkiadó


Ranschburg Jenő: Szülők könyve


http://bookline.hu
http://bookline.hu




Saxum Kiadó Kft


Dr. Kovács Ágnes: Doktor néni nagykönyve


www.libri.hu
www.libri.hu




Officina Kiadó


Jodie Hedley-Ward: Lennél te is szexis anya?


www.libri.hu
www.libri.hu


Ez a könyv az élet minden területén segít átgondolni, hogyan is lehetne kialakítani egy olyan új életstílust, amelyben a vágyak éppolyan fontos helyet foglalnak el, mint a gondoskodás szeretteinkről. Ezt segíti például a könyvben található tíznapos Változási terv, amelynek célja, hogy az élet minden területére kiterjedő, pozitív átalakuláshoz segítsen, elindítva azon az úton, amely ahhoz az élethez vezet, amit igazán szeretnénk, és megérdemlünk. Lennél te is szexis anya? Akkor gondold át a könyv segítségével az anyaszerepet más szemszögekből, és térképezd fel minél alaposabban egy anya feladatait és lehetőségeit!

Kiadja az Illia&Co. Kiadó.
Ára 2990 forint.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.