Kivégezték a családot, miközben a 8 éves kislány aludt

gyilkosság család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját édesanyja és testvérei holttestére talált rá reggel egy nyolcéves kislány, miután az éjszaka folyamán a család egyik rokona sorra kivégezte őket.

Csak egy nyolcéves kislány élte túl azt a brutális támadást, amit saját rokonuk követett el egy ohiói család ellen. A kislány ugyanis aludt, miközben Randle Lee Roberts sorra lelőtte az édesanyját, nővérét és a két idősebb bátyját, akikre a gyerek, aki csodával határos módon nem ébredt fel, csak reggel talált rá. A rendőrségi kihallgatások során a szomszédok állítólag nem hallottak semmit, pedig a nyomozók szerint a gyilkos egy félautomata fegyvert használt.

Thinkstock
Thinkstock

A kép illusztráció

A gyanúsított 27 éves rokont végül több mint száz kilométerrel a helyszíntől találták meg a rendőrök, akit végül lelőttek, mivel tüzet nyitott rájuk. A férfi életét vesztette, így tettének okára sem derült még fény, az ügy során azonban kiderült, hogy több betöréses rablásért már körözték a hatóságok. A tűzharcban három rendőr is megsérült, de állapotuk már stabil.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.