Mindent a nézettségért! Nyers kacsaembriót evett élő adásban a sztárszakács

séf embrió kacsa Gordon Ramsay sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A temperamentumos szitkozódásairól híres séf konyhájára mostanság rájár a rúd. Úgy tűnik, hogy Gordon Ramsay ezért mindent megtesz, hogy újra a figyelem középpontjába kerüljön, nemrég még egy kacsaembriót is jóízűen elfogyasztott, hogy növelje a nézettségét.

Miután kamerák előtt megevett egy pulykát, majd egy malacot, a Michelin-csillagos séf ezúttal Kambodzsába utazott, ahol egy kacsaembriót evett meg élő adásban. Tette mindezt úgy, mintha csak egy sima lágytojást kanalazott volna ki: először feltörte a kacsatojás tetejét, majd a kis embriót szépen kikanalazta. A csípős nyelvű szakács arcán mindeközben az undor legkisebb jele sem látszódott, sőt, miután lenyelte az embriót, elismerően nyugtázta, hogy kellemes íze volt. A bizarr vacsora egyébként Ramsay egyik tévéműsorának az állomása volt, melynek során a nézők végigkövethetik, ahogy a sztárszakács végigkóstolja és főzi Délkelet-Ázsiát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Habár Kambodzsában a kacsaembrió igazi ínyencségnek számít, valószínű, hogy Ramsay ezzel a húzással inkább csak hatásvadász módon a karrierjét próbálta újra fellendíteni. A sztárszakács magánélete és karrierje ugyanis egyaránt hullámvölgybe jutott mostanság. Idén nyáron pedig lejár a Channel 4 brit tévécsatornával kötött szerződése is, amit félő, hogy nem hosszabbítanak meg.

Méregtelenítő, fiatalító, vértisztító csodaszer - Ismerd meg jobban az epret!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110504-meregtelenito-fiatalito-vertisztito-csodaszer-ismerd-meg-jobban-az-epret.htmlFiatalodj nassolással, 70 forintból naponta!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110502-fiatalodj-nassolassal-70-forintbol-naponta.htmlEzeket edd, ha rossz a kedved! - A leghatékonyabb hangulatjavítókhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110502-ezeket-edd-ha-rossz-a-kedved-a-7-leghatekonyabb.htmlÍgy főzz mennyei olasz kávét otthon!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110426-igy-fozz-mennyei-olasz-kavet-otthon.html5 különleges, de gyors húsvéti recept - Ha unod az egyszerű főtt sonkáthttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110418-5-kulonleges-de-gyors-husveti-recept-ha-unod-az.htmlA francia minestrone: pistou leveshttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110415-a-francia-minestrone-pistou-leves.htmlTévhit, hogy nem hizlal a bioélelmiszer!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110414-tevhit-hogy-nem-hizlal-a-bioelelmiszer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.