"Véletlenül megöltem a fiam!" - Az út szélén találták meg a 6 éves kisfiú holttestét

gyilkosság édesanya kisfiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután az út szélén megtalálta a rendőrség a hatéves kisfiú holttestét, az édesanya beismerte: ő ölte meg a gyereket. Véletlenül.

Állítólag véletlenül ölte meg hatéves kisfiát a texasi Julianne McCrery, aki ezt követően az út szélén hagyta a holttestet. A nő csak azután ismerte el a gyilkosságot, miután a hatóságok megtalálták a kisfiát South Berwick főútja mentén. Állítása szerint véletlenül túl sok köhögés elleni szirupot adott a kicsinek, arra azonban, hogy miért nem hívta a mentőket, egyelőre még nem adott választ. A rendőrség - mivel a holttestet South Berwickben találta meg - a környéken kezdett el nyomozni, de senki sem jelentett eltűnt kisfiút. Egy szemtanú azonban elmesélte, hogy a holttesttől nem messze egy női vezetőt látott, ahogyan elhajt egy kék Toyota Tacoma típusú kisteherautóval. A nyomozók végül DNS-teszt segítségével azonosították a hatéves kisfiút, Julianne ezután ismerte el tettét.

Thinkstock
Thinkstock

"Megöltem a fiam, én is meg akarok halni" - mondta az édesanya, akit azonnal letartóztattak, és emberöléssel vádolnak. A nő volt barátja és családja értetlenül áll az eset előtt, szerintük ugyanis Julianne szerető és gondoskodó édesanya volt, aki sosem bántotta volna a kicsit. Rokonai azonban hozzátették, hogy a nő mentális betegségekben is szenvedett, és öngyilkossági kísérlete is volt már.

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!



Elárulta! Kislánya lesz a szőke milliárdos-csemetének!http://www.life.hu/anyaskodj/20110518-elarulta-kislanya-lesz-a-szoke-milliardoscsemetenek.htmlMost már biztos! Babát vár a megosztó politikus gyönyörű feleségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110517-most-mar-biztos-babat-var-nicolas-sarkozy-felesege-carla-bruni.html5 különös szokás, ami pszichológust igényelne - De nincs szüksége rá a gyereknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110517-5-kulonos-szokas-ami-pszichologust-igenyelne-de-nincs-szuksege.htmlSzerinte nagyszerű anya! 8 éves kislányát botoxolja egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110513-szerinte-nagyszeru-anya-8-eves-kislanyat-botoxolja-egy-no.htmlTe miért nem vállalsz gyereket? - Megnéztük, mire hivatkoznak a magyar nőkhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110513-te-miert-nem-vallalsz-gyereket-megneztuk-mire-hovatkoznak-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.