MenyasszonyVarázsló: Rá sem ismertünk Bertára! - Hercegnőként született újjá

2011.06.07. 1:33

Bár manapság sok ellenzője akad a házasságnak, a nők nagy része - és titkon az ellenzők bizonyos százaléka is - már fiatal korától arról álmodik, hogy egyszer majd a nagy Ő oltár elé vezeti, a nagy napon pedig csak úgy tündököl majd.

Ha a nagy Ő megtalálása sikerül is, a tökéletes ruha, smink, haj és az esküvő sajnos nem mindig, ennek pedig manapság leginkább anyagi okai vannak. Berta hasonló cipőben jár.

Tipp! Lakatos Márk átalakította VV Ágicát! Nézd meg képgalériánkat!


"Több mint négy éve élek boldog párkapcsolatban. Másfél évvel ezelőtt megtörtént a lánykérés is - napra pontosan a harmadik évfordulónkkor -, idén március 31-én pedig megtartottuk a hivatalos eljegyzésünket is, családi körben" - meséli Berta. Az esküvőre azonban még várniuk kell, anyagi okok miatt ugyanis egyelőre nincs lehetőségük megtartani.

Műtermi fotó: B. Tasnádi Mária
Frizura: Benke Éva mesterfodrász, kiegészítők: Igen Szalon

Királykisasszony, testalkatra szabva

Az esküvő napjára ennek ellenére már most élete legfontosabb napjaként tekint, amelyen tökéletesen szeretne kinézni. A legmegfelelőbb esküvői ruha, a hozzá illő frizura és a smink megtalálása azonban egyébként sem könnyű, főleg nem egy olyan nőnek, mint Berta.

Fórum: Nyaralás - Mit engedhetsz meg magadnak?


"Molett testalkatú vagyok, emiatt a ruhaválasztás, továbbá a frizura és a smink kiválasztása is nehezebb számomra" - magyarázza, aki a MenyasszonyVarázsló csapatától nemcsak azt várta, hogy elkápráztassák, hanem azt is, hogy tanulhasson. "A csapat által történő átalakulás egyben jó alkalom arra is, hogy megtudjam, milyen szempontok alapján érdemes válogatni a ruhák között, és hogyan érdemes a sminkecsettel bánni ahhoz, hogy a nagy napon valóban 'királykisasszonynak' érezhessem magam."A MenyasszonyVarázsló csapata téged is elvarázsol! Jelentkezz minél előbb itt, és ha szerencsés vagy, te leszel a következő!


Optikai trükkök kontyba és ecsetbe rejtve

Ahogy azt Benke Éva fodrásztól megtudtuk, Berta jól érezte, hogy alkatát már a frizura megtervezésénél is figyelembe kell venni. Mivel telt idomaihoz alacsonyabb termet társul, ezért már a frizurájánál is arra kellett törekedni, hogy optikailag növelje a magasságát. Egyszerű, klasszikus konty mellett döntöttek, mely passzol Berta visszafogott stílusához, ugyanakkor, köszönhetően többek között a féloldalas, de letűzött frufrunak, kiemeli Berta bájos nőiességét, nem utolsósorban pedig megnyújtja a nyakát. "Mivel Berta haja vékonyszálú, ezért kontybetétet használtam a frizurához annak érdekében, hogy a végeredmény dúsabbnak hasson" - magyarázta Éva, akinek javaslatára a konty kissé feljebb került, hogy ezáltal is növelje Berta magasságát, és optikailag karcsúsítsa.

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!


Berta sminkjének elkészítésénél Lyn De Gara imázstervező arra törekedett, hogy az ne üssön el a lány temperamentumától, mégis különleges legyen. "A megfelelő, tartós alap elkészítése után a lila árnyalatokra esett a választásom. Ez egy olyan szín, amelynek köszönhetően a smink romantikusnak, ugyanakkor frissnek és üdének hat" - mondta Lyn, aki szerint az esküvői smink elkészítésénél azt is szem előtt kell tartani, hogy a fotókon a menyasszony 25 év múlva is szépnek lássa magát.

Fotó: B. Tasnádi Mária
Imázs: Lyn De Gara imázstervező , Ruha: Igen Szalon, virág: ...Virágom, virágom... , fotó: Baksáné Tasnádi Mária

Diszkrét báj, visszafogott stílus, karcsúsító elegancia

"Úgy érzem magam, mint amikor egy kisgyermeket beengednek az édességboltba" - mondta Berta, amikor a ruha kiválasztására került a sor. A belvárosi szalon hatalmas választéka a lányt is zavarba ejtette, de megkönnyítette a dolgát az, hogy tudta, egyszerűbb, visszafogottabb stílus illik hozzá. A habos-babos ruhaköltemények közül Lyn tanácsára végül egy gyönyörű, fényes hatású anyagból készült, hófehér ruhát választottak, mely Berta személyiségéhez és ízléséhez is tökéletesen passzolt. A ruhában elhelyezett belső fűzőnek köszönhetően Berta dereka jelentősen karcsúbbnak hatott - mely hatást a mellrész alatti V-alakú varrás is fokozta -, mégis kényelmes viseletet biztosított. Az egyszerű ruha éke a mellrész gyöngyökkel és arany varrással díszített berakása, mely emelkedetté tette a menyasszonyi ruhát, mégsem hatott túldíszítettnek.

ÍGY SZÜLETETT MENYASSZONY BERTÁBÓL

"A ruha kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni, kezdve a kényelemtől az ízlésen át egészen a személyiségig, de ami még ennél is fontosabb: olyan ruhát kell találni, melyben a menyasszony azt érzi, valóra vált az álma" - mondta Lyn, aki valószínűleg sikerrel segített a választásban, Berta ugyanis, miután az átalakítást követően belenézett a tükörbe, csak ennyit mondott: "Én most azonnal férjhez tudnék menni!"

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Menyasszony vagy? Így sminkelj az esküvődön!http://www.life.hu/legytrendi/20110511-igy-leszel-trendi-menyasszony-2011ben-smink.html Íme Kate Middleton mesés menyasszonyi cipőjehttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110502-katalin-hercegno-eskuvoi-cipoje.html Kate Middleton menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/galeria/20110429-kate-middleton-menyasszonyi-ruhaja.html MenyasszonyVarázsló: Íme, VV Gombi szerelme, ahogy még sosem láttad!http://www.life.hu/szepulj/20110418-menyasszonyvarazslo-picur-ahogy-meg-sosem-lattad.html Vilmos herceg és menyasszonya elárulták, mit kérnek nászajándékbahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110317-vilmos-herceg-jotekonykodast-ker-naszajandekba.html
átalakításmenyasszonyfrizurasminkesküvőöltözködés