MenyasszonyVarázsló: Rá sem ismertünk Bertára! - Hercegnőként született újjá

átalakítás esküvő frizura öltözködés menyasszony smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár manapság sok ellenzője akad a házasságnak, a nők nagy része - és titkon az ellenzők bizonyos százaléka is - már fiatal korától arról álmodik, hogy egyszer majd a nagy Ő oltár elé vezeti, a nagy napon pedig csak úgy tündököl majd.

Ha a nagy Ő megtalálása sikerül is, a tökéletes ruha, smink, haj és az esküvő sajnos nem mindig, ennek pedig manapság leginkább anyagi okai vannak. Berta hasonló cipőben jár.

Tipp! Lakatos Márk átalakította VV Ágicát! Nézd meg képgalériánkat!




Műtermi fotó: B. Tasnádi Mária
Műtermi fotó: B. Tasnádi Mária
, kiegészítők: Igen Szalon

Királykisasszony, testalkatra szabva

Az esküvő napjára ennek ellenére már most élete legfontosabb napjaként tekint, amelyen tökéletesen szeretne kinézni. A legmegfelelőbb esküvői ruha, a hozzá illő frizura és a smink megtalálása azonban egyébként sem könnyű, főleg nem egy olyan nőnek, mint Berta.

Fórum: Nyaralás - Mit engedhetsz meg magadnak?






A MenyasszonyVarázsló csapata téged is elvarázsol! Jelentkezz minél előbb itt, és ha szerencsés vagy, te leszel a következő!


Optikai trükkök kontyba és ecsetbe rejtve



Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!


Lyn De Gara imázstervező

Fotó: B. Tasnádi Mária
Fotó: B. Tasnádi Mária

Imázs: Lyn De Gara imázstervező , Ruha: Igen Szalon, virág: ...Virágom, virágom... , fotó: Baksáné Tasnádi Mária

Diszkrét báj, visszafogott stílus, karcsúsító elegancia

"Úgy érzem magam, mint amikor egy kisgyermeket beengednek az édességboltba" - mondta Berta, amikor a ruha kiválasztására került a sor. A belvárosi szalon hatalmas választéka a lányt is zavarba ejtette, de megkönnyítette a dolgát az, hogy tudta, egyszerűbb, visszafogottabb stílus illik hozzá. A habos-babos ruhaköltemények közül Lyn tanácsára végül egy gyönyörű, fényes hatású anyagból készült, hófehér ruhát választottak, mely Berta személyiségéhez és ízléséhez is tökéletesen passzolt. A ruhában elhelyezett belső fűzőnek köszönhetően Berta dereka jelentősen karcsúbbnak hatott - mely hatást a mellrész alatti V-alakú varrás is fokozta -, mégis kényelmes viseletet biztosított. Az egyszerű ruha éke a mellrész gyöngyökkel és arany varrással díszített berakása, mely emelkedetté tette a menyasszonyi ruhát, mégsem hatott túldíszítettnek.

ÍGY SZÜLETETT MENYASSZONY BERTÁBÓL

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=blvElpNqtxEjlF7y

"A ruha kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni, kezdve a kényelemtől az ízlésen át egészen a személyiségig, de ami még ennél is fontosabb: olyan ruhát kell találni, melyben a menyasszony azt érzi, valóra vált az álma" - mondta Lyn, aki valószínűleg sikerrel segített a választásban, Berta ugyanis, miután az átalakítást követően belenézett a tükörbe, csak ennyit mondott: "Én most azonnal férjhez tudnék menni!"

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

/1106/Menya201166144511

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Menyasszony vagy? Így sminkelj az esküvődön!http://www.life.hu/legytrendi/20110511-igy-leszel-trendi-menyasszony-2011ben-smink.htmlÍme Kate Middleton mesés menyasszonyi cipőjehttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110502-katalin-hercegno-eskuvoi-cipoje.htmlKate Middleton menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/galeria/20110429-kate-middleton-menyasszonyi-ruhaja.htmlMenyasszonyVarázsló: Íme, VV Gombi szerelme, ahogy még sosem láttad!http://www.life.hu/szepulj/20110418-menyasszonyvarazslo-picur-ahogy-meg-sosem-lattad.htmlVilmos herceg és menyasszonya elárulták, mit kérnek nászajándékbahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110317-vilmos-herceg-jotekonykodast-ker-naszajandekba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.