Még nem is ihat alkoholt! Csak 10 éves, de már híres szakértője a szakénak egy kislány

Japán alkohol gasztronómia szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 10 éves, mégis elismert szakértőnek számít a kis Mikura, aki már most profin ízlelgeti a japánok kedvelt italát. Természetesen csak szagolgatja és nézegeti, mivel Japánban 20 éves kor után ihat bárki is alkoholt. Mikurának azonban nincs is szüksége arra, hogy kóstoljon: ivás nélkül is tökéletesen felismeri az egyes szakéfajtákat.
Ő élesztette újjá a Gundelt! 86 éves korában elhunyt a gasztronómia királyahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110707-o-elesztette-ujja-a-gundelt-86-eves-koraban-elhunyt-george.html10 hűsítő koktél izzasztó napokra - Bármelyik fesztiválon kérheted!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110706-10-husito-koktel-izzaszto-napokra-barmelyik-fesztivalon-kerheted.htmlKörömerősítő, hajnövesztő, zsírbontó csodaszer - Íme, az örök élet itala!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110705-koromerosito-hajnoveszto-zsirbonto-csodaszer-ime-az-orok-elet-itala.htmlMéregtelenít, fogyaszt, szépít és ingyen van - A víz jótékony hatásaihttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110701-meregtelenit-fogyaszt-szepit-es-ingyen-van-a-viz-jotekony.html5 szupertáplálék, amiből annyit ehetsz, amennyit akarsz - Nem fogsz híznihttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110622-5-szupertaplalek-amibol-annyit-ehetsz-amennyit-akarsz-nem-fogsz.htmlFeketén vagy krémesen szereted? - Ilyen vagy a szerelemben!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110620-feketen-vagy-kremesen-szereted-amilyen-kavet-szeretsz-olyan-vagy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.