Ő az új kedvenc! Íme, a világhírű lányegyüttes énekesének házikedvence

kutya kisállat Sugarbabes videóklip csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sugababes lánycsapat egyik csinos tagja, Amelle Berrabah bemutatta legújabb házikedvencét. 

Többek között Paris Hiltonnak, Geri Halliwellnek és Jessica Biel színésznőnek is van imádott házikedvence - hiszen a sztárok is odavannak az apró kutyusokért. Nincs ezzel másképp Amelle sem, aki már rajongóinak is megmutatta legújabb kedvencét, Herbie-t.

twitter.com/Amelle_berrabah
twitter.com/Amelle_berrabah

A Sugababes 27 éves énekesnője nemrég egy csivavával lett gazdagabb - közösségi oldalára már fel is töltötte a róluk készült képet, amelyen ő látható, ölében egy pléden pedig az új szerzeménye. A fotóhoz a következőket fűzte: "Íme az új kutyusom! A neve Herbie! Imádom!"

Amelle-nek más oka is van ünnepelni: ezen a héten jött ki legújabb videójuk, a Freedom - a csapat tagjai, Amelle, Heidi Range és Jade Ewen pedig már nagyon izgatottak emiatt.


Gondoltad volna? VV Gigi tánc helyett izzókat cserélhttp://www.life.hu/hazitunder/20110812-gondoltad-volna-vv-gigi-tanc-helyett-izzokat-cserel.htmlÍgy vedd rá a pasit, hogy részt vállaljon a házimunkában! - Biztos tippek kezelhetetlen férfiakhozhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110811-igy-vedd-ra-a-pasit-hogy-reszt-vallaljon-a-hazimunkaban.htmlSokkoló videó! Kimászott az étel a tányérból!http://www.life.hu/hazitunder/20110808-sokkolo-video-kimaszott-az-etel-a-tanyerbol.html4 dolog, ami azonnal szemet szúr a pasinak a lakásodban - És el is üldözihttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110808-4-dolog-ami-azonnal-szemet-szur-a-pasinak-a-lakasodban.htmlÍgy lesznek vakítóan fehérek és illatosak a ruhák fehérítő nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110805-igy-lesznek-vakitoan-feherek-es-illatosak-a-ruhak-feherito-nelkul.htmlRobbie Williams megmutatta otthonát - tegyél te is virtuális sétát!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110805-robbie-williams-megmutatta-otthonat-tegyel-te-is-virtualis-setat.htmlKönyörögnie kellett! Saját lakását is eladta tartozása miatt a Megasztár 5 döntősehttp://www.life.hu/hazitunder/20110804-konyorognie-is-kellett-sajat-lakasat-kellett-eladnia-a-tartozasai-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.