Ashton Kutcher luxuslakás lakókocsi Demi Moore lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher végképp nem panaszkodhat: a Két pasi meg egy kicsi új főszereplője egy mesebeli lakókocsiban töltheti a forgatások szüneteit.
Még több kép a lakókocsiról képgalériánkban! Katt ide!

Demi Moore szexi férjecskéjének luxuslakókocsija két emeletes, 16,7 méter hosszú, a lakótér pedig 102 négyzetméteres. A tökéletes kényelmet 3D plazmatévék szolgálják. A kocsi heti bérleti díja majdnem kétmillió forint, de ha Ashton beleszeret a mozgó ingatlanban, akkor akár kétmillió dollárért meg is vásárolhatja azt. Ez nem is okozna gondot Mr. Moore-nak: a színésznek állítólag a huszonhat epizód után húszmillió dollár üti a markát.

www.andersonmobileestates.com
www.andersonmobileestates.com

Még több kép a lakókocsiról képgalériánkban! Katt ide!

Ashton azután kapta meg a főszerepet a népszerű sorozatban, hogy színészkollégájától, Charlie Sheentől megvált a csatorna, mert a férfi naponta keveredett rendőrségi ügyekbe. Ashtonnal minden bizonnyal jól jár majd a sorozat: a nők odáig vannak Demi Moore kedveséért, ráasul ráfér már a fiatal színészre egy komoly kihívás...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.