Így eszi Angelina Jolie a csirkepaprikást! Nem meglepő, hogy hízott - Videó

Brad Pitt csirkepaprikás szakácsnő főzés Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie két kilót hízott hazánkban a tavalyi itt-tartózkodása alatt. A nekik Magyarországon főző szakácsnő elárulta, mit és hogyan szeret a világsztár, és arról is beszélt, dúl-e a szerelem Angelina és Brad között.

Mexikói ételeket, rengeteg rizses ennivalót, és persze sok-sok magyar specialitást kért Angelina és Brad Pitt az itt-tartózkodásuk alatt. A nekik főző szakácsnő szerint Angelina mindent megeszik - kedvence a csirkepaprikás nokedlivel és uborkasalátával. Ennek ellenére mégis nagyon vékony a színésznő, de ezt a magyar hölgy szerint jó genetikai adottságainak köszönheti Jolie, akinek édesanyja is csodálatosan vékony volt egész életében. Az, hogy a hatgyermekes édesanya ittléte alatt két kilót hízott, csak annak köszönheti, hogy nem figyelt különösebben az ételek mennyiségére, és nagyon ízlettek neki konyhánk remekei.

A TV2 Magellán című műsorából azt is megtudtuk, az amerikai sztárpár külön kérése volt, hogy meg szeretnék ismerni a magyar ételeket és a jó hazai borokat. A salátákat imádják, de a csirkepaprikás és a tyúkhúsleves is nagyon elnyerte a tetszésüket. A szakácsnő szerint Angie-ék nagyon boldogok, gyönyörűek együtt, és még mindig szenvedéllyel és szerelemmel néznek egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.