Rá sem ismernénk a divatkirálynőre - Ilyen volt kislányként Victoria Beckham

tini énekesnő Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony sokat változott Victoria Beckham - mi már Spice Girls korában is egyenes hajjal és szúros tekintettel ismertük meg az egykori Posh Spice-t.


Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

Victoria Adamsnek sosem kellett nélkülöznie - szülei mindig jó ruhákban járatták, így a lány is megszokta a gazdagságot és a pénzt, hiszen apja sikeres vállalkozó volt. Már az iskolába is Rolls Royce-szal vitte őt a családi sofőr, így nem csoda, ha osztálytársai nem kedvelték az örökké morcos lányt - Vicnek saját bevallása szerint nem is voltak barátai a gimnáziumi évek alatt. Tizenhét évesen látta először a Fame című, a hírnévről szóló zenés darabot, ekkor döntött úgy, hogy ő is híres lesz - mindenáron. Modellkedni és táncolni kezdett, 1994-ben pedig csatlakozott a zenetörténelem talán legsikeresebb lánycsapatához - innen pedig már mindannyian ismerjük az azóta világhírű celebbé, focistafeleséggé és divattervezővé vált Victoria életét.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!



Lemondott kisbabájáról a VV5 flegma szereplőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110923-lemondott-kisbabajarol-a-valovilag-5-szereploje-annamari.htmlIlyen egy igazi anya? Csak azért akar végre szülni az elnök felesége, hogy dohányozhasson!http://www.life.hu/anyaskodj/20110922-ilyen-egy-igazi-anya-csak-azert-akar-vegre-szulni-az.htmlA rosszgyerek és az áldozat - Iskolai zaklatás pszichológiájahttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110921-a-rosszgyerek-es-az-aldozat-iskolai-zaklatas-pszichologiaja.htmlGyermeket szeretne Tóth Verahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110921-gyermeket-szeretne-toth-vera-mar-most-szulne-ha-lenne.htmlÉrdekességek a mikroszkopikus világbólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110919-erdekessegek-a-mikroszkopikus-vilagbol-domestos-fertotlenitovel-a-bakteriumok-ellen.htmlValóban agresszívebbek a mai gyerekek? - Meglepő válaszok a szakértőktőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110913-valoban-agresszivebbek-a-mai-gyerekek-meglepo-valaszok-a-szakertoktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.