Megelégelte a háziasszony szerepét! Hátat fordít a filmezésnek Marcia Cross

pszichológus háziasszony Született feleség Marcia Cross Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megunta a színészkedést Marcia Cross - hamarosan pszichológusnak áll.

A National Enquirer már korábban megírta, hogy a színésznő komolyan fontolgatja az új kihívásokat - a Született feleségeknek hamarosan vége, ő pedig mindenképpen szeretné lefoglalni magát, legfőképpen azzal, hogy másokon segít. A színésznő már korábban is beszélt arról, hogy mennyire szenvedélyesen szereti a pszichológiát - 2005 novemberében a Psychologies Magazine címlaplányaként is mesélt rajongásáról. Érdekesség, hogy Marcia korábban maga is rászorult a pszichológia segítségére: 1993-ban ugyanis elvesztette a nála 25 évvel idősebb szerelmét agydaganatban.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Elhunyt Makovecz Imre, Kossuth-díjas építészhttp://www.life.hu/hazitunder/20110927-elhunyt-makovecz-imre-kossuthdijas-epitesz.htmlÍgy teheti tönkre egyetlen tükör a párkapcsolatodhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110926-igy-tehet-feltekennye-egyetlen-tukor-a-parkapcsolatod-is-ramehet.htmlNoSalty-receptek, lépésről lépésre: Szüreti focacciahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110917-nosaltyreceptek-lepesrol-lepesre-szureti-focaccia.htmlSzőnyegtisztítás teával: működik! - Plusz 10 meglepő házi praktikahttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110916-szonyegtisztitas-teaval-mukodik-plusz-10-meglepo-hazi-praktika.htmlMéregdrága luxusotthonnal vigasztalódik a dívahttp://www.life.hu/hazitunder/20110923-meregdraga-luxusotthonnal-vigasztalodik-a-diva-jennifer-lopez.htmlSztáranyukák gyűltek össze a híresség babaváró bulijánhttp://www.life.hu/hazitunder/20110922-allapotosan-is-nagyszeru-haziasszony-tori-spelling-babavaro-bulit-rendezett.htmlBútorok, dekorációk 50 százalékkal olcsóbban - Nagy őszi leárazáskörképhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110917-butorok-dekoraciok-50-szazalekkal-olcsobban-nagy-oszi-learazaskorkep.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.