Megelégelte a háziasszony szerepét! Hátat fordít a filmezésnek Marcia Cross

2011.09.30. 2:05

Megunta a színészkedést Marcia Cross - hamarosan pszichológusnak áll.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!


Marcia Cross torkig van a Lila akác közzel, a jövőben pszichológusként praktizálna. A sztár 1997-ig játszotta Kimberly Show emlékezetes figuráját a Merlose Place című sorozatban, ezután úgy döntött, befejezi az egyetemet, és megszerzi pszichológus-diplomáját. Mostanra pedig elérkezettnek látja az időt arra, hogy kipróbálja magát tanult szakmájában.

Szólj hozzá: Állami vagy fizetős óvoda?


A National Enquirer már korábban megírta, hogy a színésznő komolyan fontolgatja az új kihívásokat - a Született feleségeknek hamarosan vége, ő pedig mindenképpen szeretné lefoglalni magát, legfőképpen azzal, hogy másokon segít. A színésznő már korábban is beszélt arról, hogy mennyire szenvedélyesen szereti a pszichológiát - 2005 novemberében a Psychologies Magazine címlaplányaként is mesélt rajongásáról. Érdekesség, hogy Marcia korábban maga is rászorult a pszichológia segítségére: 1993-ban ugyanis elvesztette a nála 25 évvel idősebb szerelmét agydaganatban.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Elhunyt Makovecz Imre, Kossuth-díjas építészhttp://www.life.hu/hazitunder/20110927-elhunyt-makovecz-imre-kossuthdijas-epitesz.html Így teheti tönkre egyetlen tükör a párkapcsolatodhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110926-igy-tehet-feltekennye-egyetlen-tukor-a-parkapcsolatod-is-ramehet.html NoSalty-receptek, lépésről lépésre: Szüreti focacciahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110917-nosaltyreceptek-lepesrol-lepesre-szureti-focaccia.html Szőnyegtisztítás teával: működik! - Plusz 10 meglepő házi praktikahttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110916-szonyegtisztitas-teaval-mukodik-plusz-10-meglepo-hazi-praktika.html Méregdrága luxusotthonnal vigasztalódik a dívahttp://www.life.hu/hazitunder/20110923-meregdraga-luxusotthonnal-vigasztalodik-a-diva-jennifer-lopez.html Sztáranyukák gyűltek össze a híresség babaváró bulijánhttp://www.life.hu/hazitunder/20110922-allapotosan-is-nagyszeru-haziasszony-tori-spelling-babavaro-bulit-rendezett.html Bútorok, dekorációk 50 százalékkal olcsóbban - Nagy őszi leárazáskörképhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110917-butorok-dekoraciok-50-szazalekkal-olcsobban-nagy-oszi-learazaskorkep.html 

Marcia CrossMelrose PlacepszichológusháziasszonySzületett feleség