Kárász Róbert gyermekvállalás párkapcsolat családalapítás Dudás Ádám Tatár Csilla szerelem Joshi Bharat jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfia születik Kárász Robinak - legalábbis Joshi jóslata szerint. A műsorvezető kártyát vetett, hogy belelessen Tatár Csilla, Kárász Robi és Dudás Ádám jövőjébe.



Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)


Először mutatta meg gyönyörű kislányát a magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111020-eloszor-mutatta-meg-gyonyoru-kislanyat-a-magyar-szepsegkiralyno-laki-zsuzsi.htmlEzért van romokban Demi Moore? A pletykák szerint Ashton Kutcher az apja January Jones gyermekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111019-a-pletykak-szerint-ashton-kutcher-az-apja-january-jones-gyermekenek.htmlCsaládalapítás a küszöbön? Nem titkolja tovább az örömhírt a gyönyörű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111018-csaladalapitas-a-kuszobon-nem-titkolja-tovabb-az-oromhirt-a-gyonyoru.htmlEnnivaló baba! Tina Fey először mutatkozott kéthónapos kislányával a nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111014-ennivalo-baba-tina-fey-eloszor-mutatkozott-kethonapos-kislanyaval-a-nyilvanossag.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.