Meg fogsz lepődni, mire jó a szemétbe dobott műanyagpalack! - Milliókat lehet spórolni vele

építés újrahasznosítás műanyag flakonok lakóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eredetileg az Argentínát sújtó gazdasági összeomlás túlélése céljából gyűjtött szemetet a Santa Cruz család - ma egy idegenforgalmi látványosság tulajdonosai. A szemétben talált műanyagpalackokat ugyanis nemcsak eladásra gyűjtötték, hanem házat is építettek belőlük. Ráadásul lakhatót.
Luxuskiegészítők megfizethető alternatívái - Pompa fillérekbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111023-luxuskiegeszitok-megfizetheto-alternativai-pompa-fillerekbol.htmlKukkants be az X-Faktorok lakásába! Itt laknak majd a döntősök a verseny alatthttp://www.life.hu/hazitunder/20111016-kukkants-be-az-xfaktorok-lakasaba-itt-laknak-majd-a-dontosok.htmlA sors fintora! Hajléktalan újságnak dolgozik a hat házzal büszkélkedő Sting feleségehttp://www.life.hu/hazitunder/20111007-a-sors-fintora-hajlektalan-ujsagnak-dolgozik-a-hat-hazzal-buszkelkedo.htmlGombold be a lakásod! - Látványos fotókon a filléres alapanyagokból készült dekorációkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110930-gombold-be-a-lakasod-latvanyos-dekoraciok-filleres-alapanyagbol.htmlMegunta álomotthonát a hollywoodi szupersztárhttp://www.life.hu/hazitunder/20110920-megunta-alomotthonat-a-hollywoodi-szupersztar-mark-wahlberg.htmlEgymillió fontot költött csak a kádra! A dúsgazdag sztárcsemete szerint megértehttp://www.life.hu/hazitunder/20110912-egymillio-fontot-koltott-csak-a-kadra-a-dusgazdag-sztarcsemete-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.