Így vásárolj, hogy pénzt kapj érte - A legjobb hely kismamáknak

vásárlás babaruha internet webbolt webáruház kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családalapítás merész vállalkozás - anyagi szempontból is. Nem kell azonban egy vagyont költened annak érdekében, hogy mindene meglegyen a picinek, ha jó helyen vásárolsz.

Hatalmas öröm egy pár számára, amikor kisbabája születik, ugyanakkor jelentős teher is, hiszen a gyermekvállalás anyagilag igencsak megterheli a családi költségvetést. A picinek már a születése utáni órákban, napokban rengeteg dologra van szüksége, kezdve az apró ruhácskáktól a cumin át a kiságyig. Ezek pedig nem olcsó dolgok, ráadásul, ahogy a baba fejlődik, úgy kell belőlük egyre több, egyre nagyobb. Mindeközben természetesen minden édesanya és édesapa a legjobbat szeretné a gyermekének, és legkevésbé az ő szükségletein akar spórolni. De hogyan lehet elérni, hogy a gyermekvállalás ne jelentsen kész anyagi csődöt, mégis mindene meglegyen a kicsinek?

Thinkstock
Thinkstock

Használd az internetet!

Ahhoz, hogy a baba is mindent megkapjon, és a pénztárcád se maradjon üresen, a legfontosabb, hogy körültekintően vásárolj. Az internet a segítségedre van: néhány kattintással megtalálhatod azokat a helyeket, ahol a legkedvezőbb áron kínálják a babaholmikat. Fontos tehát először is, hogy ne a hozzád legközelebb eső butikban szerezd be a baba számára szükséges eszközöket, hanem szánj időt arra, hogy megtaláld azt a helyet, ahol az árakat is szem előtt tartják.

Ma már számos áruház az interneten is jelen van, így a weboldalukon keresztül is vásárolhatsz, de egyre több, kifejezetten az internetes vásárlásra specializálódott webshopot is találni manapság. Ezek előnye, hogy gyakran már aznap vagy másnap kiszállítják a megvett terméket, ráadásul sokszor jóval olcsóbban.

Nem a profit, hanem a vásárló a fontos

Természetesen az interneten is körültekintőnek kell lenned: ne dőlj be a színes dizájnnak és a megkapó szlogeneknek, inkább az számítson, hogy mennyire tartják a vevőt szem előtt. Ahol egyértelműen látszik, hogy mi mennyibe kerül, nem csinálnak titkot a kiszállítás díjából, és ahol az is számít, hogy jó áron értékes, megbízható terméket kínáljanak, az a te helyed. Ilyen például a Lifebaby webshop, ahol már egy kattintás után látszik, hogy a profitnál fontosabb a vásárló elégedettsége. A könnyen átlátható, bőséges választékkal rendelkező internetes áruház még csak nemrég indult, mégis már most látszik, hogy a kismamák kedvence lesz.

Minden, amire csak a babának szüksége van

A vásárlás szempontjából nagy előny az is, ha mindent megtalálsz egy helyen. A Lifebaby webshop ebből a szempontból nagyon hasznos, hiszen már a váradós kismamák is megtalálják rajta a számukra szükséges eszközöket - például terhességi vitaminokat, bőrápoló szereket -, de a szülést követően szükséges termékek is megvásárolhatók itt.

Thinkstock
Thinkstock

Ami pedig a babákat illeti: a webshopban megveheted az első napokon szükséges eszközöket, ápoló szereket, ruhácskákat, de a bébi további szükségleteit is kielégítheted az internetes áruházban. Széles a választék a babakocsik, a játékok, a babaszoba berendezéséhez szükséges bútorok terén - minde átlátható kategóriákba rendezve, vagy éppen márkák szerint osztályozva.

Kedvezmény a vásárlásért cserébe

A webshopban érződik, hogy törődnek az árakkal. Amellett, hogy számtalan terméket kínálnak kedvezményes áron, egyértelmű jelzésekkel segítik a kismamákat, hogy megtalálják az ár/érték szempontjából legelőnyösebb árukat. "A Lifebaby.hu-n ajánlásokkal hívjuk fel a kiemelkedően jó ár/érték arányú termékekre a figyelmet - ez a Szívből ajánljuk cimke. Azt szeretnénk ugyanis, hogy az anyukák megalapozott, jó döntést tudjanak hozni, mindezt jó áron" - mondta Lantos Lóránt, a webshop tulajdonosa. Ezt segíti, hogy az egyes termékeket a vásárlók véleményezhetik és értékelhetik, ezzel segítve a többi anyukát.

A költéghatékony szemléletet erősíti, hogy a webshopban való vásárlásnál nem kell aggódni a szállítási díj miatt, azt ugyanis csak 10 000 forint alatti vásárlás esetén számítják fel - ez mindössze 990 forint -, efölött a szállítás ingyenes. (A webshopban rendelt termékeket emellett személyesen is át lehet venni Budapesten, bár a szállítási határidő a készleten lévő termékek esetében egyetlen nap.)

További különlegesség, hogy a webshop díjazza a vásárlókat, mégpedig - ha nem is közvetlenül, de - pénnzel. Minden, a Lifebaby.hu-n vett termék után bármikor levásárolható pontokat kapsz, ennek értéke a vásárlás végösszegének 2 százaléka. Emellett részt vehetsz a Lifebaby Partner Programban is, melynek keretében kapsz egy úgynevezett partnerkódot és egy internetes partnerlinket. Amennyiben megosztod a partnerlinked, és arra kattintva látogat el a webshopba - és vásárol is - egy ismerősöd, akkor az ő vásárlása után 5 százalék hűségponttal gazdagodsz, amit bármikor levásárolhat. Ha a partnerkódodat osztod meg az ismerősöddel, és ő vásárol a Lifebaby-n, majd a vásárlás végén megadja a kapott partnerkódot, akkor ugyancsak megkapod az 5 százalékot a vásárlás után. És, mint ahogy ismeretes, sok kicsi sokra megy!

A cikk megjelenését a Lifebaby támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.