Strapabíró, de ultrakönnyű babakocsik 15 000 forint alatt

vásárlás Lifebaby utazás babakocsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekedre várva a jó babakocsi kiválasztása az egyik legfontosabb és az egyik legnehezebb feladat egyben - mi megkönnyítjük a dolgod.

A sportbabakocsira általában hathónapos kortól érdemes áttérni, mivel a baba háta akkor már jóval erősebb, és több időt is lehet sétálással, utazással tölteni. Vásárlás előtt tudnod kell, hogy a kocsi a lakásotok tárolóhelyiségében elfér-e, a lift ajtaját is mérjétek le, hogy mindenképpen beférjen. Ha sokat sétáltok parkokban, erdőben, érdemes nagyobb kerekű modellt választani, ha viszont a városban közlekedtek inkább, a bolygósítható első kerekek segítenek a könnyű irányításban. Fontos, hogy a jó sportbabakocsi a téli időszakban is megfelelően óvja a babát a széltől és a hidegtől, valamint az is, hogy lábzsákot lehessen rá tenni. Az állítható, nagy kupola pedig a nyári időszakban nyújt védelmet.

Fórum: PCOS női betegség - gyógyítható?



Thinkstock
Thinkstock

A 3 legjobb 15 000 forint alatt

A Chipolino Carolina sportbabakocsi tökéletes választás azoknak, akik sokat utaznak, mivel kifejezetten könnyű, és könnyedén lapra csukható, így szinte bármilyen csomagtartóban elfér. A nagy méretű bevásárlókosár ugyanúgy tartozék, mint a pohártartóval is felszerelt karfa vagy az állítható lábtámasz. Első kerekei bolygósíthatók, háttámlája 160 fokig dönthető. A kicsi biztonságáról az ötpontos biztonsági öv és a biztonsági fékrendszer gondoskodik. Már 14 990 forintért hazaviheted a választott rózsaszín, kék vagy zöld színben.

A Bertoni Foxy sportbabakocsi nagy kerekeivel és jól párnázott ülésével szolgálja a baba kényelmét. Amellett, hogy könnyű alumínium vázzal rendelkezik, nagyon könnyen téliesíthető, ami a közelgő fagyokban jó szolgálatot tesz. Hatalmas bevásárlókosara és a bolygósítható első kerekei a bevásárlásokat is megkönnyítik. Háttámlája három fokozatban dönthető, lábtartója is állítható. Vásárolhatsz hozzá illő szúnyoghálót, napernyőt és esővédőt is. Ára kedvező, 14 990 forint, a kocsi pedig hatféle színben rendelhető.

A Baby Point Junior sportbabakocsi csupán 7 kg-os súlyával ideális sokat utazó családoknak. Összecsukáshoz le kell ugyan venni a karfát, de cserébe esernyőre csukható, így könnyedén szállítható. Háttámlája egy fokozatban állítható, az első kerekek bolygósíthatók. Mind a négy kereke dupla, így könnyű közlekedni vele, viszont lábtartója nincs. Párnázott ötpontos biztonsági öv védi a kicsit, a kis méretű bevásárlókosár pedig nem foglal sok helyet. A babakocsit egyszerűen vihetjük a vállpántja segítségével. Négy színben rendelhető, 14 990 forintos kedvező áron.

A cikkben szereplő babakocsikat a Lifebaby.hu webáruházban is megvásárolhatod, a kiszállítását ingyen vállalják. Kattints ide!

A cikket a Lifebaby.hu támogatta.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Így kösd le órákra az izgő-mozgó apróságot! - Ha már nem tudsz mit kitalálnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111111-igy-kosd-le-orakra-az-izgomozgo-aprosagot-ha-mar.htmlÍgy hordd régi ruháidat pocakosan is - Nem kell kismamaruhára költened!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111109-igy-hord-regi-ruhaidat-pocakosan-is-nem-kell-kismamaruhara.htmlPofonegyszerű trükkel tartja bomba formában magát Miranda Kerrhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111109-pofonegyszeru-trukkel-tartja-bomba-formaban-magat-miranda-kerr.htmlÍgy vásárolj, hogy pénzt kapj érte - A legjobb hely kismamáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111104-igy-vasarolj-hogy-penzt-kapj-erte-a-legjobb-hely.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.