szódabikarbóna praktikák ruha mosódió tisztítás ecet mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasalni - tisztelet a kivételnek - senki sem szeret. Ha te sem akarsz órákat tölteni a gőzölgő vasaló és a hatalmasra dagadt ruhakupac mellett, vesd be a következő apró, de hatásos trükköket. Egy kis odafigyeléssel ugyanis a kupac legalább felétől megszabadulhatsz.






Thinkstock
Thinkstock

A cenrifuga fordulatszámával is cselezhetsz: igaz ugyan, hogy az őszi-téli időszakban, amikor lassabban száradnak a ruhák, egyszerű 1000-es vagy 1200-as fordulatszámra tekerni, de ennek vasalásnál lesz meg a böjtje. 500-as fordulatszámnál lassabban száradnak ugyan a ruhák, de azért nem csöpög belőlük a víz, és megszáradva sokkal simábbak lesznek.

Ma már léteznek olyan modern mosógépek, amelyek nemcsak hogy nem gyűrik össze a ruhákat, de az anyagot is védik speciális kialakítású dobjuknak köszönhetően. A Miele weboldalán számos ilyen készüléket találsz - kattints ide!

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!





ecet


szódabikarbóna

mosódió

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így teregess, hogy ne kelljen elővenned a vasalót





Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!



Láthatatlan ruhaszárítók: így találd meg a tökéletes típust a lakásodba!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20101110-nem-muszaj-a-nappali-kozepen-szaritani-a-fehernemut.htmlRuhafelújítás egyetlen borotvával - Bevált házi praktikák a tökéletes ruhatárérthttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111014-ruhafelujitas-egyetlen-borotvaval-bevalt-hazi-praktikak-a-tokeletes-ruhatarert.htmlZsírégető házimunkák: megnéztük, melyik fogyaszt a leggyorsabbanhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111012-zsiregeto-hazimunkak-megneztuk-melyik-fogyaszt-a-leggyorsabban.htmlTitkos praktikák a nagyitól a ruhák tisztításáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110202-hazi-praktikak-a-nagyitol-ruhatisztitashoz.htmlÍgy lesznek vakítóan fehérek és illatosak a ruhák fehérítő nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20110805-igy-lesznek-vakitoan-feherek-es-illatosak-a-ruhak-feherito-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.