Szerelmi fészek, több szinten: íme az Alkonyat sztárpárjának legújabb otthona Londonban

Robert Pattinson luxuslakás Kristen Stewart apartman Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme a lakás, ahol az Alkonyat szerelmespárja végre együtt lehet. Robert Pattinson és Kristen Stewart otthona igazi szerelmi fészek!


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár nemrég az Alkonyat - Hajnalhasadás című film miatt körbeutazta a világot, de a londoni premier után itt végre megpihenhettek. A lakást hatalmas terek jellemzik: a tágas konyhájában bátran főzhet együtt Kristen és Robert anélkül, hogy kerülgetniük kellene egymást. A ház dekorációja igen modern, a hálószobában lévő ágy hatalmas, a karosszékek nagyon kényelmesnek tűnnek, a fésülködő asztal pedig igazán elegáns.

A másik hálószobában akár vendégek is álomra hajthatják a fejüket - az is óriási, a falak pedig a ma nagyon divatos nude színre lettek festve. Hogy még élettel telibb legyen, az apartmant a sok zöld növény teszi még barátságosabbá és otthonosabbá. A kétszintes lakás második emelete pedig egy nagyon stílusos tetőterasz, amelyről mesés kilátás nyílik az egész városra. A párt már jól ismerik a környéken, mostanában jónéhányszor találkoztak velük az arra lakók.

Tipp! A világ leghíresebb férfitestei! Kattints a galériáért!


Éppen kiadó! Ebben az egyszerű kis lakásban lakott Lady Gagahttp://www.life.hu/hazitunder/20111122-ugy-elt-mint-barki-mas-ebben-az-egyszeru-kis.htmlStahl konyhája: Lazacos penne zöldségekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111122-stahl-konyhaja-lazacos-penne-zoldsegekkel.htmlA Miele Főzőiskola receptje: Madártej - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111122-a-miele-fozoiskola-receptje-madartej-video.htmlStahl konyhája: Brokkolis Cézár-salátahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111121-stahl-konyhaja-brokkolis-cezarsalata.htmlA Miele Főzőiskola receptje: Pleskavica - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111119-a-miele-fozoiskola-receptje-pleskavica-video.htmlRuháid is felkészültek már a télre?http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20111119-ruhaid-is-felkeszultek-mar-a-telre.htmlStahl konyhája: Kalóriaszegény joghurtos panna cotta - Fogyókúrázóknak is szabad!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111118-stahl-konyhaja-kaloriaszegeny-joghurtos-panna-cotta-fogyokurazoknak-is-szabad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.