Ötletes karácsonyi ablakdekorációk - Fillérekből összehozhatod

karácsony dísz dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonyi rohanás, év végi hajtás, ámokfutás a plázákban... Csupa olyan dolog, ami nemcsak az ünnepekre való készülést teszi nehezebbé, de az időt is elveszi attól, hogy a lakást is ünneplőbe öltöztesd. Ilyenkor jól jönnek azok a dekorötletek, melyek percek alatt kivitelezhetők, ráadásul még nem is kerülnek sokba.
Télváró papírdíszek



www.etsy.com
www.etsy.com

Csinos függődíszek tobozokkal




http://fiveminutestyle.blogspot.com, http://naturalhistory.typepad.com
http://fiveminutestyle.blogspot.com, http://naturalhistory.typepad.com

Tobozdísz másként



http://swcottagedesigns.blogspot.com
http://swcottagedesigns.blogspot.com

Régi karácsonyfadíszek új szerepben



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


http://asimplyklassichome.blogspot.com, http://toostinkincute.blogspot.com
http://asimplyklassichome.blogspot.com, http://toostinkincute.blogspot.com

Sordísz pattogatott kukoricából



www.redtedart.com
www.redtedart.com



Tipp! VV Box - Csaba és Gergő véresre verte egymást! Kattints a galériáért!


Így készíts szaloncukrot házilag! - Plusz három ehető karácsonyfadíszhttp://www.life.hu/hazitunder/20111207-igy-keszits-szaloncukrot-hazilag-plusz-harom-eheto-karacsonyfadisz.htmlÍnycsiklandozó, fűszeres forró italok - Alkohollal és anélkül, nem csak karácsonyrahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111207-fuszeres-forro-italok-nem-csak-karacsonyra.htmlKarácsonyi ajándékötletek a konyhából - Imádnivaló meglepetések házilaghttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101209-karacsonyi-ajandek-otletek-a-konyhabol.htmlKészíts illatgyertyát saját kezűleg! - Karácsonyi fűszerekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/20111205-keszits-illatgyertyat-sajat-kezuleg-karacsonyi-fuszerekkel.htmlTedd, ne tedd: karácsonyi dekorációs tippek, hogy minden tökéletes legyenhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20101206-tedd-ne-tedd-karacsonyi-dekoracios-tippek.htmlMutatós adventi koszorú házilag - Így készítheted el a legegyszerűbben!http://www.life.hu/hazitunder/20111130-karacsony-mutatos-adventi-koszoru-hazilag-igy-keszitheted-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.