5 különleges karácsonyfastílus - Ha unod a hagyományos díszeket

karácsony dísz karácsonyfa dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaloncukor, angyalok, színes gömbök, cikázó fénysor, és természetesen a nagyitól örökölt csúcsdísz - ismerős? A hagyományok tisztelete jó dolog, ám nem jelenti azt, hogy ne lehessen néha hátat fordítani nekik, és új ruhát tervezni a karácsonyfának. Íme a Life.hu alternatívái a már-már unalmas fenyődekorációkra.






A leleményes

A fentinél olcsóbb, mégis egyedi megoldás, ha a klasszikus linzerszaggatókat nevezed ki karácsonyfadísznek. Ehhez először ünnepi ruhába kell öltöztetned őket: kend körbe a külső és a belső oldalukat is decoupage-ragasztóval, pottyantsd csillámporral megtöltött műanyag zacskóba, majd jól rázd össze. Hagyd egy éjszakán keresztül száradni, majd akasztó gyanánt rögzíts rá csinos szalagot.


Tipp! Elképesztő átalakulás, Krisztából a karácsonyi bulik királynője lett. Kattints a galériáért!







Az alkotó

A kötés és a horgolás nem csak az unatkozó nagymamák kiváltsága. Sokak számára ez az ideális meditációs gyakorlat, aminek ráadásul kézzel fogható végeredménye is van. Kötni nemcsak sálat, sapkát vagy pulcsit lehet, hanem mutatós karácsonyfadíszt is. Az unalmas gömböket csavart mintás ruhába öltöztetheted, de készíthetsz kötött figurákat is. Mivel csak néhány nap van hátra a fa feldíszítéséig, ezért kezdj hozzá már most - a jövő évi díszek készítéséhez.


Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!








Az omlós, illatos karácsonyi pulyka titka - Plusz receptek a töltelékhezhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111213-az-omlos-illatos-karacsonyi-pulyka-titka-plusz-receptek-a.htmlLátványos karácsonyi fénydekorációk saját kezűleg - Ünnepi ragyogás a lakásbanhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111213-latvanyos-karacsonyi-fenydekoraciok-sajat-kezuleg-unnepi-ragyogas-a-lakasba.htmlÖtletes karácsonyi ablakdekorációk - Fillérekből összehozhatodhttp://www.life.hu/hazitunder/csinaldmagad/20111209-otletes-karacsonyi-ablakdekoraciok-fillerekbol-osszehozhatod.htmlÍgy készíts szaloncukrot házilag! - Plusz három ehető karácsonyfadíszhttp://www.life.hu/hazitunder/20111207-igy-keszits-szaloncukrot-hazilag-plusz-harom-eheto-karacsonyfadisz.htmlÍnycsiklandozó, fűszeres forró italok - Alkohollal és anélkül, nem csak karácsonyrahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20111207-fuszeres-forro-italok-nem-csak-karacsonyra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.