A világ legstílusosabb anyukái - 4 blog, amit érdemes követned

fashion week fotózás blog internet gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetnek köszönhetően számtalan olyan anyukával ismerkedhetsz meg, akiket érdemes követni.

Nemrég kismamákból lett vállalkozókat mutattunk be, most életmód-bloggereket kerestünk a világ minden tájáról. Tőlük ellesheted, hogyan készíthetsz jó gyerekfotókat, milyen saját készítésű díszekkel dobhatod fel a lakást, vagy hogyan maradhatsz stílusos még akkor is, amikor elméletileg minden időt inkább az etetés-altatás-fürdetés szentháromsága tölt ki.

http://taza-and-husband.blogspot.com
http://taza-and-husband.blogspot.com

Egy dologról viszont nem szabad elfeledkezni akkor, amikor a blogjukat olvasod. Internetes naplóikban ezek az anyukák életük inspiráló, pozitív képeit és gondolatait osztják meg, de náluk is halomban áll a szennyes, nem csillog állandóan a lakás, és ők is küzdenek nehézségekkel. Ahogy a listánk első szereplője is írja: "Boldog pillanatokat osztok meg, és igyekszem ezt az oldalt a legpozitívabb dolgoknak szentelni. Ne feledd, hogy igazi emberek vagyunk, és úgy érzünk, mint bárki más. Amit a blogon látsz, az csak az életünk egy része, nem az egész életünk."

Bleubird

Az egyik nagy kedvencünk az előbb idézett Miss James, a Bleubird című blog tulajdonosa, aki férjével és három tündéri gyerekével Houstonban él, és rendszeresen posztol családi divatfotókat. "Bátorítani akarok más anyukákat, hogy öltözzenek fel rendesen minden nap. Ha reggelente szakítasz egy kis időt magadra, sokkal jobban érzed majd magad pszichésen és érzelmileg is" - írja a blogon. Miss James vintage ruhákat gyűjt és árul, ami meg is látszik a stílusán. A divat mellett találni családi életképeket, tanulós posztokat, bekukkanthatsz a konyhába, sőt, még a gyerekek uzsonnás dobozába is.

http://bleubirdvintage.typepad.com
http://bleubirdvintage.typepad.com


Mon Petit Violon

Az Olaszországban élő kétgyermekes anyuka stílusa ugyan nem formabontó, de mégis érdemes rákattintani a blogjára. Vita ugyanis édes gyermekruhákat és mutatós felnőtt holmikat köt, amelyeket meg is mutat a blogján, ráadásul a kötésmintát is közkinccsé teszi. És nem csak ezeket: szívesen posztol a hétvégi kirándulásokról és a nyaralásokról is, hogy olvasóként te is velük utazhass.

http://monpetitviolon.blogspot.com
http://monpetitviolon.blogspot.com

Rockstar Diares

A Broadway és a 65. utca sarkán találkoztak New Yorkban, hogy aztán barátok legyenek, egymásba szeressenek, és összeházasodjanak. Taza és férje ma már Washingtonban élnek, és stílusos mindennapjaikat imádnivaló fotókkal és barátságos bejegyzésekkel dokumentálják. Ugyan internetes naplójuk soha nem lesz klasszikus divatblog, és nem is terveznek outfitposztokat, mindkettejük stílusa - köztük Taza kismamaszettjei - nagyon inspirálók. A blogon ugyanis az első és most már második babavárást is nyomon követhetik az olvasók. Sőt! A most már kétéves angol buldogjuk, Kingsley is külön rovatot kapott.

http://taza-and-husband.blogspot.com
http://taza-and-husband.blogspot.com


Púderlak

Andit ma a legtöbben úgy ismerik, mint a Púderfelhő beautyblog szerzőjét, aki ugyan nem szeretne sminkes lenni, de megvan a véleménye a különböző termékekről, és ezt meg is írja, hogy segítsen az olvasóknak a vásárlásban. A lassan másfél éve indult blog mellett vezet egy életmódblogot is, amelyen keresztül bepillanthatsz a Miskolc melletti faluban élő, három (a kutyájukkal négy) tagú család mindennapjaiba. Andi fotós lévén rengeteg képpel illusztrálja a bejegyzéseit, amely még többet hozzáad a bloghoz. A csinos anyuka nemrég outfitposztokkal bővítette a blogot, így már nem csak a sminkek és a frizurák terén nyújt inspirációt az őt követőknek.

http://www.puderlak.hu
http://www.puderlak.hu


Vállalkozó kismamák: három sikeres magyar anyuka, akitől te is tanulhatszhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120119-vallalkozo-kismamak-harom-sikeres-magyar-anyuka-akitol-te-is-tanulhatsz.htmlŐk voltak 2011 legbefolyásosabb sztárcsemetéihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120106-ok-voltak-2011-legbefolyasosabb-sztarcsemetei.htmlKényelmes, divatos kismamanadrágok nagy pocakhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111221-kenyelmes-divatos-kismamanadragok-nagy-pocakhoz.html5 divatblogger, 5 stílus, 5 inspirációhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110721-5-divatblogger-5-stilus-5-inspiracio.htmlTop 5 esküvői trend - Ahogy a divatblogokon láttukhttp://www.life.hu/legytrendi/20110428-top-5-eskuvoi-trend-ahogy-a-blogokon-lattuk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.