A legjobb weboldalak gyerekeknek - Ahol bátran garázdálkodhatnak

gyerekek játék internet weboldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te merre kalandozol a szabadidődben a világhálón? Csetelsz, fórumozol, játszol, cikkeket, recepteket, programajánlatokat böngészel? És mit ajánlanál a gyermekednek, ha ugyanígy internetezni szeretne? Ha nincs ötleted, segítünk: íme, néhány izgalmas weboldal sok okossággal, mesével és játékkal!
Egyszer volt, hol nem volt

Egyszervolt.hu




www.egyszervolt.hu
www.egyszervolt.hu

Az Egyszervolton nemcsak szórakoztató olvasmányok és hallgatnivalók akadnak, hanem praktikus ismeretekre is szert tehet a gyerek. A környezetvédelem fontosságára például Zöldi Ákos és barátai, a Földvigyázók hívják fel a kicsi figyelmét, de kevésbé komoly témák között is böngészhettek: például barkácsötletek vagy könnyen elkészíthető receptek között. A weboldalon cset és fórum is van, ahol a már írni-olvasni tudó apróság biztonságosan beszélgethet a barátaival.

A Life.hu kedvence:

Gryllus Vilmos dala ennivalóan aranyos a kisgyerekek hangján! Tanuljátok meg, sem a szöveg, sem a dallam nem bonyolult, együtt énekelni pedig csudajó.

Süss fel Napocska!

Fontos számodra a családod egészsége? Szeretnéd, hogy a gyermeked már egészen kicsi korában tisztában legyen az egészséges életmód fontosságával? A Napocska.hu a neked való honlap, hiszen nincs drágább kincs, mint a kicsik-nagyok egészsége. A blogok között ismert anyukák és apukák osztják meg szülőtársaikkal a tapasztalataikat, a gyermeked pedig mindent megtanulhat itt a rendszeres testmozgás és a kielégítő táplálkozás fontosságáról. Ám nemcsak a testi és lelki, hanem a szellemi fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetnek az oldalon: a honlapon könyvajánló rovat is működik, melyben a legjobb gyermekköteteket választhatod ki a gyermekednek, vagy ő saját magának. Ha még nem tudjátok, hogy mit csináljatok a hétvégén vagy délutánonként, a Napocska.hu-n remek szabadidős tippeket és friss programajánlatokat is találsz.

www.napocska.hu
www.napocska.hu

A Life.hu kedvence:

Aggódsz, hogy túlsúlyos a gyermeked, esetleg túl vékony a kisfiad vagy kislányod? A Napocska.hu kalkulátorai segítségével egykettőre meggyőződhetsz arról, hogy diétáznia, mozognia vagy éppen ellenkezőleg, falnia kell-e a gyerekednek.

Traff-traff

A közúti közlekedés szabályait nem lehet elég korán megtanulni! A Traff.hu-n már az egészen kicsik is megismerkedhetnek a KRESZ néhány, legfontosabb szabályával - persze játékosan, számukra is érthető módon. Készítsetek magatoknak saját, beszélő autót! Ha elkészültek a színes, aranyos kicsi kocsik, kezdődhet a közlekedés.

www.traff.hu
www.traff.hu

A Traff.hu-n emellett hangos mesekönyvekből válogathattok, és játszhattok is a vidám játékokkal. Ha teljesítitek a különböző feladatokat, nemcsak a közös, felhőtlen játék öröme a jutalmatok, hanem a szépen csillogó kupák is. Ha a sok mókában elromlott a Traffotok, egyszerűen csak guruljatok vele a szervizbe, ha pedig koszos lett, mosassátok le a kis vasparipát.

Játékok a polcról

Milyen játékokat szeret a gyermeked? A kislányok az öltöztetős játékokért vannak oda, a fiúk a mászkálós, ügyességi játékokat szeretik, a kifestőkért, állatos mókákért pedig mindenki odavan. A Játékpolc.hu-ról minden korosztály képviselője leemelheti a kedvencét. Micimackó, Mr. Bean, Disney hercegnők, Spongyabob, Toy Story, Hello Kitty vagy Shrek, bármelyik is legyen a család kedvenc mesehőse, itt remekül elszórakozhattok vele.

www.jatekpolc.hu
www.jatekpolc.hu

A Játékpolc.hu-n csak online játékokat találsz, így nem kell attól tartanod, hogy a szemed fénye ismeretlenekkel kerül kapcsolatba egy fórumon vagy cseten. Hagyhatod nyugodtan játszani, miközben a manapság nélkülözhetetlen számítógépek működéséről is sok mindent megtudhat. A világháló játékos konyhájában pedig nemcsak megszeretik a kicsik a sütés-főzést, hanem egyszerűbb recepteket is megtanulhatnak.

Tipp! Egy kisfiú és édesanyja küzdelme az életért. Megható képek galériánkban!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.