Megviselik Judyt a szerencsétlen események - Még a kislánya is veszélyben volt

Judy énekesnő szellemidézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekesnő, Judy életét szerencsétlen események nehezítik meg az utóbbi időben.

Judy igen nehéz időszakon van túl: képtelen volt szoptatni kislányát, aztán a nagy hidegben még elromlott a fűtésük is. Amióta az énekesnő és férje házszáma a tizenhármas szám, azóta szinte üldözi őket a balszerencse. "Egyetlen kémény épült a házunkhoz, ezért tél elejétől vegyes tüzeléssel fűtünk, ami számomra azért jelent nagy kihívást, mert Balázs egész nap dolgozik, nekem kell lejárnom a sötét pincébe. Csetlek-botlok, a térdem máig nem gyógyult meg teljesen, mert már estem egy nagyot a farakásban" - vallotta Judy a Stop.hu-nak. Az énekesnő férje, Balázs néhány hete arra lett figyelmes, hogy a gyerekszobából füst gomolyog. Később kiderült, a kémény bélésével volt baj, épp a gyerekszbába szivárgott vissza a szén-monoxid. "Bele se merek gondolni, mi történik, ha aznap itt, és nem a saját hálószobánkban, a bölcsőben altatom el Maját" - mondta az énekesnő.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

De más, nem éppen pozitív események is megzavarták a magyar sztár életét. Kislánya nem akarta elfogadni az anyatejet, ráadásul Judy szellemek jelenlétét tapasztalta otthonában. "Egy nap nem bírtam tovább a rettegést, és felhívtam a barátnőmet, hogy szerinte megőrültem-e, hogy az jár a fejemben: inkább felakasztom magam, vagy azonnal albérletbe költözöm, csak többé ne kelljen ebben a házban élnem. Először a tévé szikrázott, majd lekapcsolt a villanyóra, a pincéből egyre többször hallatszott megmagyarázhatatlan kopácsolás és ajtócsapódás" - idézi Judyt a Stop.hu. A történtek miatt az énekesnő egy táltosmester segítségét kérte. "Alaposan átvizsgálta az otthonunkat, amelyről kiderült, hogy rajtunk kívül négy szellem is lakja. Elképedtem, mert sosem hittem ezekben a dolgokban. Amióta két nőt és két férfit, köztük egy kilencvenöt éves lelket átsegített a táltos a túlvilágra, minden visszatért a régi kerékvágásba" - tette hozzá Judy.

Átalakítunk! Vagány nőt varázsoltak a vidám óvónőből! Kattints a galériáért!



Mindent megengednek neki? Suri Cruise pizsamában ment vacsoráznihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-mindent-megengednek-neki-suri-cruise-pizsamaban-ment-vacsorazni.htmlGyereknevelési tévhitek, melyeknek ne dőlj behttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-gyereknevelesi-tevhitek-melyeknek-ne-dolj-be.htmlHarmadik babáját várja Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-harmadik-babajat-varja-reese-witherspoon.htmlBeyoncé pompás alakja a pletykákat igazolja - Lehetséges lenne 8 hét alatt így lefogyni?http://www.life.hu/anyaskodj/20120320-beyonce-pompas-alakja-a-pletykakat-igazolja-lehetseges-lenne-8.htmlMint egy hatéves! Hugh Jackman látványosan élvezte a kislányával töltött időthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-mint-egy-hateves-hugh-jackman-latvanyosan-elvezte-a-kislanyaval-toltott.htmlDadogás gyermekkorban - Vajon kinövi a gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/20120319-dadogas-gyermekkorban-vajon-kinovi-a-gyerek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.