Alanis Morissette énekesnő gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiszta apja Alanis Morissette énekesnő tündéri kisfia.

Alanis Morissette énekesnő kisfia igazán cuki, de azt könnyedén megállapíthatjuk, hogy nem az édesanyjára hasonlít a másfél éves baba, Ever. Az énekesnő a The Voice tehetségkutatóban kapott mentori szerepet, ennek kapcsán most igen sok munkája akad. Így Alanis férje, a rapper Mario Treadway, művésznevén MC Souleye is besegít neki az egyéves kisfiuk körül.

Northfoto
Northfoto

Az énekesnő nagyon élvezi az anyaságot, sőt, egészen kivirult, amióta gyermeke született. Apja is láthatóan odáig van a fiáért, de ez így is van rendjén. A kis Ever 2010 karácsonyán jött a világra, ezzel pedig nagyot változott a szabadszellemű, vagány szüleinek az élete. A pici egyébként szemmel láthatóan jóképű édesapjára hasonlít, de reméljük, azért egyre szebb édesanyja vonásaiból is örökölt valamicskét.

Northfoto
Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.