Megunta ezt a mesés otthont? Eladó Madonna luxusháza

lakóhely Madonna lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna nem aprózza el a dolgokat: Beverly Hills-i otthonát 28 millió dollárért árulja.

Madonna úgy döntött, megszabadul mesés, franciás, vidéki stílusú Beverly Hills-i vityillójától. A világsztár 2003-ban vásárolta a házat, melyben akkor még három háló és öt fürdőszoba volt. Azóta azonban sokkal nagyobb lett a luxusotthon, mert Madonna hozzátoldott még egy keveset. Teljesen átrendeztette és felújítatta az 538 négyzetméteres ingatlant, és rendbehozatta a hozzá tartozó 4613 négyzetméteres területet is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A házhoz teniszpálya és uszoda is tartozik, és a bejárati kaputól autózni kell egy kicsit, mire az ember eléri a birtok végében található ingatlant. Madonna kilenc éve vette a gyönyörű házat, akkor, amikor még Guy Richie rendező felesége volt. Akkoriban még csak 12 millió dollárt fizetett az ingatlanért.

Madonna most már költözködni akar, így meg kell válnia kedves szomszédaitól, Simon Cowelltől, Max Mutchnicktól és Guilford Glazertől. A díva ugyanis most már szívesebben időzik New Yorkban, ahol egy csodás toronyházban vásárolt magának még 2009-ben több mint 32 millió dollárért lakást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.