Hogyan lehet pillanatok alatt lefogyni? Az aranytorkú énekesnő elárulta a titkot

szoptatás Beyoncé anyatej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé végre elárulta, miért néz ki ilyen fantasztikusan nem sokkal a szülése után.

Beyoncé Knowles négy hónappal első gyermeke születése után csúcsformában van. Az énekesnő szerint ennek egyetlen oka van: a szoptatás. A sztármama januárban adott életet kisláyának, Blue Ivy-nak, azóta pedig nem kőkemény diétákkal és rengeteg edzéssel kínozza a testét, csupán csak sokszor szoptatja a picit.

Northfoto
Northfoto

"A plusz kilók nagy része már lement a szoptatásnak köszönhetően. Remélem, ez arra ösztönzi a nőket, hogy amíg lehet, szoptassanak, mert ez nekik is jó, de a babának a legeslegjobb" - vallotta Beyoncé, akivel mi is teljesen egyetértünk. Az anyatej teszi erőssé és egészségessé a babát, ezt pedig az ősidőktől tudják a nők. Így divat vagy sem, érdemes szoptatni a kisbabát, hiszen ez a mamának és a babának is csodás.

Beyoncé persze az edzést sem hanyagolja el, hiszen a jó kondi elengedhetetlen lesz a koncertekhez. "Heti három-négyszer edzek. Először csak sétáltam, ma már futok is egy keveset" - vallotta az énekesnő.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Optimista vagy pesszimista a gyermeked? Így olvass a színeiből!http://www.life.hu/anyaskodj/20120427-optimista-vagy-pesszimista-a-gyermeked-igy-olvass-a-szineibol.htmlKiköpött apja a Pókember sztárjának kislánya - Ritka képekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120424-kikopott-apja-a-pokember-sztarjanak-kislanya-ritka-kepek.htmlÍme Rihanna, ahogy még sosem láttad - Ritka gyerekkori fotó került előhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120410-ime-rihanna-ahogy-meg-sosem-lattad-ritka-gyerekkori-foto.htmlTréningek, tanfolyamok kismamáknak, hogy könnyebben visszarázódjanak a munka világábahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120427-treningek-tanfolyamok-kismamaknak-hogy-konnyebben-visszarazodjanak-a-munka-vilagaba.htmlEgy ágyban alszik szüleivel a Jóban Rosszban sztárjának néhány napos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120426-egy-agyban-alszik-szuleivel-a-joban-rosszban-sztarjanak-nehany-napos.htmlSzerinted is meseszép? Íme a világsztár kislánya - Elbűvölő babahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120410-szerinted-is-meseszep-ime-a-vilagsztar-kislanya-elbuvolo-baba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.