A Procter&Gamble az anyukákat ünnepli

PR cikk köszönet Procter and Gamble gyerekek anya olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén mindenki a Londoni Nyári Olimpiai Játékokra készül. Sportolók, szurkolók egyaránt. A Procter&Gamble ebben az olimpiai lázban az anyukákat helyezi középpontba. Azokat az édesanyákat, akik oly sok áldozatot hoztak azért, hogy gyermekeikből élsportolót neveljenek. A vállalat köszönetet mond nekik mindazért, amit tettek és tesznek.

Az anyukák mindent megtesznek azért, hogy gyermekeik álmai valóra váljanak. A P&G ezért nemcsak a sportolókra és a jövendőbeli olimpikonokra büszke erőfeszítéseikért, hanem az anyukáknak is megköszöni azt a kemény munkát, amivel nap mint nap segítik gyerekeiket.

Hajnalban kelni, uzsonnát készíteni, óvodába, iskolába vinni a gyerekeket, értük menni, tiszta ruhát kikészíteni másnapra... ezt mind, és megannyi mást tesz az a láthatatlan "sportoló", akit édesanyának hívunk. A háttérből követi gyermeke erőfeszítéseit, lelkileg, és rengetegszer fizikailag is támogatja őt. A legtöbbször szerényen meghúzódik a háttérben, amikor sikert ér el gyermeke, de a világon ő a legbüszkébb is. Ő gyermekének legnagyobb és leghangosabb szurkolója. Ugyanakkor neki fáj legjobban gyermekének minden bánata, kudarca is.

A P&G a sportolókat felnevelő édesanyákat ünnepli, és tiszteleg előttük világszerte. Mi több, rajtuk keresztül minden anyukának köszönetet mond.

Köszöntsd és ünnepeld te is anyukádat mindazért, amit érted tett! Küldd el személyes üzenetedet a P&G Facebokk oldalára, vagy a www.koszianya.pg.com oldalra! Mondd el te is, hogy "Köszi, Anya!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.