Elvesztette kisbabáját az egykori Big Brother-sztár - A bejelentés után történt a tragédia

szülés vetélés Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvesztette gyermekét a valóságshow-sztár Nicola McLean.

Pár héttel a terhességének nyilvános bejelentése után elveszítette a babáját az egykori glamour-modell. A lány a Big Brotherben tűnt fel, és egy rutinvizsgálat során kapta a szörnyű hírt, miszerint a magzata életét vesztette. "Ez volt az első ultrahangos vizsgálat, a 12 hetes egy londoni magánklinikán. A doktor arcára minden rá volt írva, miközben a monitort nézte. Aztán közölte velem is a szörnyű hírt: elmondta, nincs szívhang, a pici meghalt. Szerinte valamikor a 9. hét környékén történhetett valami" - mesélte pár nappal később az egyik magazinnak a lány.

Northfoto
Northfoto

Nicola McLean márciusban jelentette be, hogy ismét várandós. A celeblánynak és férjének, Tom Williamsnak már van két fia, Rocky és Striker.

Unokája lesz a volt amerikai elnöknek - Lehet, hogy már nem éri meg, hogy láthassahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-unokaja-lesz-a-volt-amerikai-elnoknek-lehet-hogy-mar.htmlEgy kellemetlen beavatkozás, ami életmentő lehet - Mindent a gátmetszésrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120507-egy-kellemetlen-beavatkozas-ami-eletmento-lehet-mindent-a-gatmetszesrol.htmlElragadó fotó: Nicole Kidman a Harper|s Bazaar címlapján kislányávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-elragado-foto-nicole-kidman-a-harpers-bazaar-cimlapjan-kislanyaval.htmlKiderült, miért képtelen teherbe esni a hercegnő a tavalyi esküvő óta - Pedig próbálkoznakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-kiderult-miert-keptelen-teherbe-esni-a-hercegno-a-tavalyi-eskuvo.htmlMit rajzol a gyereked? Megtudhatod, mi zajlik benne valójábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120507-mit-rajzol-a-gyereked-megtudhatod-mi-zajlik-benne-valojaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.